Sebestyén Balázst válaszút elé állította a felesége
2022-11-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hetek óta azt találgatják a rajongók, tönkrement-e Sebestyén Balázs és felesége kapcsolata. Amíg ugyanis a műsorvezető Kolumbiában forgatott, Viki megnyilvánulásai a közösségi oldalán arra utaltak, hogy nincs minden rendben közte és az RTL, valamint a Rádió1 műsorvezetője között.

A Blikk megtudta, valóban adódtak nehézségei a házaspárnak az elmúlt időszakban, ám információik szerint sikerült rendezniük a sorokat, megmentve a házasságukat.

Idén – nyolc év után – ismét Sebestyén Balázs és Vadon Jani szívatták három héten keresztül a celebeket a kolumbiai dzsungelben. A nézők örültek a páros visszatérésének – a legutóbbi, 2017-es évadot ugyanis Kiss Ramóna és Puskás Peti vezette –, ám az eddig rejtve maradt, hogy mindez komoly feszültséget szült Balázs és felesége között. A műsorvezető távolléte alatt Viki több olyan posztot és kommentet is kitett a közösségi oldalán, amelyek azt sugallták, valami nincs rendben. A műsorvezető pedig a Storynak nemrég adott interjújában mesélt arról, hogy bizony voltak nehézségek.

– Nagyon hálás vagyok neki, hogy egyedül is helytáll otthon, fantasztikus anya. Ez most egy nehéz időszak nekünk, nehezen viseljük a távollétet, de amikor csak lehet, beszélünk – mondta Sebestyén.

A Blikk megtudta, a jelek nem hazudtak, kapcsolatuk valóban nehéz időszakon ment át. Balázs az elmúlt hónapokban ugyanis rengeteget dolgozott. Az állandó reggeli rádiózás mellett nyáron forgatta a Nyerő Párost, amelynek a készítése sokszor éjszakába nyúlt, majd a Kolumbiába való indulása előtt a Gyertek át! újabb évadát is befejezték. A családjára emiatt a szokásosnál is kevesebb ideje jutott, amit a felesége nem viselt túl jól.

A Blikk információi szerint a hosszú hetekig tartó tengerentúli forgatás csak olaj volt a tűzre, hiszen Vikiben még élénken élhettek a nyolc évvel ezelőtti emlékek. Balázs akkor a második gyermekük érkezése előtt utazott el a Celeb vagyok, ments ki innen! stábjával, amely nem volt jó pont a párjánál. A népszerű műsorvezető pontosan tudta, hogy meg kell találnia az egészséges egyensúlyt a munkája és a magánélete között, mert bár futott a szekér, a családjának is szüksége volt rá. A párja akkor válaszút elé is állította: a karrier vagy a família? Balázs pedig megígérte, hogy visszavesz a tempóból, és többet lesz a szeretteivel. Ezután hozta meg azt a döntést, hogy a jövőben kevesebb tévés felkérést vállal családja érdekében. Talán nem véletlen, hogy 2017-ben új páros vezette a kalandreality ötödik évadát, idén azonban Balázs újra igent mondott a felkérésre.

Emiatt azonban – a Blikk értesülései szerint – már hetekkel az indulás előtt feszültség alakult ki a házaspár tagjai között. Viki nehezen élte meg férje hiányát, és ezen nem segített a köztük lévő kontinensnyi távolság. Viszont a Blikk úgy értesült, hogy Balázs hazatérése után sikerült megbeszélniük a problémáikat.