Sebestyén Balázs és a felesége külön buliznak
2024-05-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Rádió 1 népszerű műsorvezetője és felesége rendszeresen szórakoznak külön, de egyáltalán nincsen szükségük egymás folyamatos ellenőrzésére.

Sebestyén Balázs többször is hangsúlyozta már, miszerint a feleségével, Vikivel törekszenek arra, hogy megőrizzék a fiatalos lendületüket. Ehhez hozzátartozik az is, hogy rendszeresen időt szánnak a közös kikapcsolódásra, de nem szokatlan számukra az sem, hogy külön társasággal szórakoznak, hiszen más-más bulikat részesítenek előnyben. A műsorvezető most bevallotta, egyáltalán nincsen szükségük arra, hogy folyamatosan ellenőrizzék egymást.

Mi nagyon toljuk ezt a külön bulit. Nálunk nincs ráflesselve, ki mit csinál. Viki iszonyatosan tolja, minden héten. Most jön a fesztiválszezon. Fel sem merül, hogy ne menjen

– kezdte a műsorvezető nemrégiben a Balázsék élő adásában.

– Partizzon, bulizzon, érezze jól magát. Vannak, akiknél elképzelhetetlen, hogy külön menjenek. Azt is megértem. Ők együtt szeretnek, szerintem az is egy jó dolog. Ez nincs nagyon kőbe vésve – idézi Sebestyén Balázst, aki hozzátette: a féltékenység náluk szóba sem kerül.

Balázs teljesen megbízik Vikiben, soha nem volt oka aggódni, amiként félrelépni sem, hiszen 2009 óta boldog házasságban élnek.