Schobert Norbi randizni vitte feleségét
2022-05-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Rubint Réka gyakran beszámol arról, milyen szerencsésnek érzi magát Schobert Norbi mellett. Egy biztos: a fitneszguru mindig megadja a módját a randevúknak.

Rubint Réka és Schobert Norbi sokszor mennek a hétköznapokon randevúra, hiszen fontosnak tartják azt, hogy minőségi időt töltsenek kettesben. Mivel régóta házasok, így valóban elengedhetetlen, hogy ne hagyják kialudni a szerelem lángját.

Norbi Rékától kapott egy autót az ötvenedik születésnapjára, így a jó idő megérkeztével az 1976-os Cadillac Eldorádó is kigurult a garázsból. A kocsikázás apropója egy spontán randi volt, ám valószínű, hogy Réka nem lepődött meg a romantikus kiruccanáson, hiszen elmondása szerint férje a figyelmesség mintaképe.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés


Ezt a nagymértékű odafigyelést Norbi a fiaira is ráragasztotta, hiszen Norbika és Zalán is nagyon sokszor meglepik Rékát apróbb ajándékokkal, a büszke édesanya pedig örömmel be is számol ezekről az kedves gesztusokról.

„7 km futással kezdtem a mai edzést, Zalán biciklivel kísért… és persze, hogy virágot is kaptam” – írta Réka egy korábbi posztjában.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk