Fiatal felesége tartja karban B. Tóth Lászlót
2022-05-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A 75. születésnapját ünnepelte nemrég B. Tóth László, de úgy érzi, inkább az ötvenes éveiben jár. A lemezlovas szerint ehhez nagyban hozzájárul húsz évvel fiatalabb felesége, aki nemcsak figyel rá, de karban is tartja.

B. Tóth László munkával töltötte a születésnapját. A poptarisznya.hu és a Retro Rádión futó Poptarisznya házigazdája azonban ezt cseppet sem bánja, mert ünneplésből sem lesz hiány.

– A születésnapom előestéjén a feleségemet, Juditot vittem el egy romantikus vacsorára, a szülinapomon pedig dolgozom. A barátokkal pénteken ünneplünk majd, akkor jönnek át egy páran hozzánk – újságolta a Blikknek B. Tóth, aki azt is elárulta, hogy általában nem kerít nagy feneket a születésnapoknak.

– A kor akkor is halad előre, ha törődünk vele, és akkor is, ha nem, ez ellen nincs mit tenni. Szerencsére úgy érzem, eddig is gazdag életet éltem, megtettem mindent, amit szerettem volna, és elutaztam mindenhová, ahová akartam. Az elmúlt három évben ugyan nem volt alkalmunk utazni, de most nyáron tervezünk egy görögországi utat a feleségemmel.

A lemezlovas úgy érzi, Judit tartja igazán fiatalon.

– Nemcsak fiatalon tart, de karban is – mondta nevetve.

 

– Nem enged öt percnél tovább ülni, valamit mindig tenni kell. Azt vallom, hogy egy idősödő férfit nem enged megöregedni egy fiatal feleség. Persze, ez még nem garancia a boldogságra, számos olyan párt ismerek, akiknél ugyanez a felállás nem működik, de olyat is, ahol a férj és a feleség egykorú és évtizedek óta töretlen a boldogságuk – tette hozzá B. Tóth, aki néhány évvel ezelőtt vált el korábbi feleségétől, nem sokkal később pedig össze is házasodtak Judittal.

A lemezlovas és felesége kapcsolata kiállta az idő próbáját: László a három évvel ezelőtti sztrókja utáni gyors felépülését is szerelmének köszönheti, aki nem engedte, hogy a tünetek ellenére a teniszedzést válassza az orvos helyett. Azonnal kórházba vitte a férjét, ahol megállapították a sztrókot. Azóta a retro-dj jobban odafigyel magára.

– Továbbra is sportolok, teniszezem és egy kondigépet is beszereztem otthonra. Persze, mindezt már óvatosabban teszem, és nem vállalok két bulit egy napra. Bőven elég az egy, akkor sem én vezetek éjszaka a fellépés után, hanem van egy barátom, aki sofőrködik nekem, így biztonságosabb. A covid-időszak is hozzájárult, de egyértelműen lassítottam egy kicsit a tempón – ismerte el a rádiós.

B. Tóth László igyekszik odafigyelni a fittségére, bár nem tagadja, a felesége főztjétől gyakran elcsábul.

– Télen egyébként is hajlamosabb vagyok néhány kilót felszedni, Judit pedig remekül főz, úgyhogy ez igazi kihívás. Én inkább a kerti sütés-főzésben remekelek, születésnapomra is egy kerti grillt kaptam – mondta.

Forrás: Blikk