Schobert Norbi igazi nőcsábász volt tinédzser korában
2022-03-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Schobert Norbi több évtizede él boldog házasként a tökéletes alakú Rubint Réka oldalán, és bár napjainkban mindenki sportmániás fitneszguruként és nagyhangú családapaként ismeri, voltak idők amikor még ő is csak egy pluszkilókkal küzdő visszahúzódó kisfiú volt.- Középiskolásként már száznégy kiló voltam, amikor a testneveléstanár behívott a szertárba és a kezembe adott egy cikket az űrhajós diétáról és ezzel megváltoztatta az életem. Attól fogva mindig volt a zsebemben egy szál kolbász és azt eszegettem. Esténként négy kilométert sétáltam, később már kocogtam, egy évre rá pedig futottam. Rohantak le rólam a kilók. Egy hónap alatt tíz kilót fogytam, a tanév végén már mínusz 25 kilónál tartottam és lementem karatézni. Na, ezután kezdtem el csajozni! Rendesen megvadultam. Nyáron elmentem dolgozni a Margitszigetre egy kertészetbe, és egy hónap alatt kerestem ötezer forintot. Vettem egy Csepel bicajt, azzal mentem mindenfelé. Egyszer éppen egy fagyizó előtt álltam és fűztem a lányokat, amikor a tulaj megkérdezte, akarok-e fagyit árulni.

"Persze, hogy akartam, hiszen az ingyen gombócokkal remekül lehet udvarolni! Így szedtem fel az első lányt, akit megcsókoltam egy kapualjban"- mondta a Ripostnak adott interjújában Norbi, aki aztán arra is kitért, hogy, hogyan vált igazi szívtipróvá úgy, hogy közben folyamatosan küzdött saját gátlásaival.

 

- Egy nyár alatt kerestem harmincötezer forintot, ami nagyon nagy pénz volt, és letettem a jogsit nagymotorra, majd vettem egy 250-es MZ-t. Beszereztem egy műbőr dzsekit és egy ricse kendőt. Akkor már hatvan kiló alatt volt a súlyom, karatéztam, jól néztem ki. Mindenfelé fuvaroztam a lányokat. Aranyéletem volt. Folyton csajoztam, de 18 éves koromig nem mertem levetkőzni egy lány előtt sem, mert tele voltam komplexusokkal. Rozi volt az első lány az életemben, akivel lefeküdtem. Úgy nézett ki, mint Sade Adu és nagyon szerelmes voltam belé - emlékezett vissza a fitneszguru.

Forrás: Blikk