Schobert Norbi és Rubint Réka szeptemberben megerősítik 20 éves szövetségüket
2022-06-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

20 év házasság után, férje, Schobert Norbi ismét feltette Réka számára a nagy kérdést. Rubint Réka szombat délelőtt közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt rajongóival közösségi oldalán."A következő 20 évre is: IGEN"- írja Instagram posztjában Rubint Réka, miután Norbi 21. évfordulójuk alkalmából, egy aprócska rózsaszín dobozban, egy (újabb) gyűrűt nyújtott át felesége számára.

Bár a fitneszgurut az elmúlt napokban rengeteg kritika érte, mégis jutott ideje egy csodálatos meglepetés randevút szervezni Réka számára:

"Tegnap este Norbi randizni vitt. Váratlanul. Oda, ahol legelőször megpillantott … ahol legelőször összetalálkozott a tekintetünk … 2001-et írtunk akkor. Én épp mozijegyet vettem, egy térdig érő pulóverben, sportcipőben le-föl “futkároztam”, intézkedtem. Ő ekkor egy dekoratív hölggyel vacsorázott , de a szeme sarkából mégis engem nézett. Akkor még egyikünk sem gondolta, hogy ebből az összepillantásból egy közös úton haladunk majd tovább." - emlékezett vissza Réka az első találkozásuk pillanatára. Azóta már sok mélységet, és hullámvölgyet megélt a kapcsolatuk. Például Norbin közel egy évvel ezelőtt életmentő műtétet kellett végrehajtani, mert sztrókot kapott.

A nehézségek ellenére Réka azt írta, ma sem csinálná másképp. Ezzel együtt pedig bejelentették, hogy szeptemberben, a 20. házassági évfordulójuk alkalmából ismét megerősítik szövetségüket. Készen állnak ismét 20 évet végig csinálni egymás oldalán.

Forrás: Blikk