Sáfrány Emese ismert zenésszel randizik
2022-07-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Mint azt már korábban megírtuk, Sáfrány Emese és egykori vőlegénye, Hornyák Ádám közel négy év után áprilisban jelentették be, hogy szakítottak. A légtornásznak nehéz volt új életet kezdenie, s elmondása szerint csak a kisfia miatt érte meg nap mint nap felkelnie. Egyedülálló édesanyaként kellett helytállnia, és ügyelnie arra, hogy Nolen minél kevesebbet érzékeljen a dolgokból.

 

Úgy tűnik, a nehezén már túl van, ugyanis kedden este szorosan összefonódva vette őt észre valaki egy új férfival. A Duna-parton sétáltak az illetővel, Emese pedig elismerte, hogy kialakulóban van a kapcsolatuk. Mint kiderült, egy ismert zenésszel, TNT Intivel jött össze, akivel 2020-ban A Konyhafőnök VIP-ben ismerkedett meg.

„Nem tagadom, láthattak miket, de a részletekről sem most, sem később nem szeretnék beszélni. Mindenki tudja, hogy Ádámmal hónapok óta külön vagyunk. A bejelentésünket jóval megelőzte a szakításunk. Az eltelt időben folyamatosan azon dolgoztam, hogy lezárjam a múltamat, a kapcsolatomat a gyermekem édesapjával. Ahogy ez sikerült, én is sokkal nyitottabb lettem a világ felé” – jelentette ki a Borsnak a csinos anyuka, majd tisztázta: a főzőműsorban még nem volt köztük semmi.

 

„Fontos tisztázni, hogy akkor még mindketten párkapcsolatban éltünk, semmi sem alakult ki közöttünk. Egy ideje kezdtünk el beszélgetni, ezáltal kerültünk közelebb egymáshoz. Azon most mindketten elmosolyodtunk, hogy az első komoly randink alkalmával úgymond lebuktunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy mindketten ismertek vagyunk, és nem is akartunk bujkálni, de egyelőre nem szerettük volna a köztünk alakulóban lévő kapcsolatot a nagyvilág elé tárni” – tette hozzá.

"Nagyon jól éreztük magunkat, kedveljük egymást, de a jövőben ezzel és a magánéletünkkel kapcsolatban nem kívánunk nyilatkozni. Nem tartottunk még ott, hogy mi ezt nyilvánossá tegyük"– vallotta be őszintén a légtornász.

Forrás: Blikk