Dobó Ági az esküvője előtt kapta el a koronavírust
2022-07-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Dobó Ági és párja már bőszen készülnek az esküvőjükre, ám az egykori szépségkirálynő nemrég a közösségi oldalán osztotta meg, hogy a nagy nap előtt váratlan dolog történt: elkapta a koronavírust.

 

„Ma visszatérek az élők sorába, negatív tesztekkel a birtokomban, és nekifuthatunk az esküvőnk utolsó simításainak 1 hét full stresszt követően... mert attól, hogy a világban zajló események egy pillanat alatt szorították háttérbe, vagy látszólag szüntették meg a covidot, úgy tűnik, igenis jelen van, és a mi környezetünkben ismét egyre többen és többen fertőződünk meg vele” – kezdte Ági az Instagram-oldalán.

Ági és családja azonban nem először kapta el a fertőzést, ám elmondása szerint most volt a leggyengébb lefolyása a vírusnak.

„Mi háromszor vagyunk oltva, és korábban is estünk már át rajta, így azt mondhatom, ennek a vírusnak volt a leggyengébb a lefolyása eddig. Klasszikus torokgyulladásos tüneteim voltak, ami pillanatok alatt terjedt át a mandulámra, fülemre, arcüregemre. Ezúttal még lázam sem volt, és az ízeket, illatokat is érzem, halleluuuujah ... De szedek antiobiotikumot egyrészről a lehetséges szövődmények és a fennálló arcüreggyulladásom ellen. Van némi hátfájásom, és a mellkasomat is érzem, illetve az állóképességem gyakorlatilag kuka, az emeletre alig bírok felmenni, de próbálok pihenni, regenerálódni, és hétvégére teljesen jól lenni” – írta a bejegyzésében.

Hozzátette: „Ha elfogadtok egy tanácsot, a repülőn, ha nem muszáj is, viseltek maszkot (nem úgy, mint én), és vigyázzatok egymásra! Kétszer mosta el a téli esküvőnket a covid, harmadszor nem engedjük meg neki!”

Forrás: Blikk