Elon Musknak titokban ikrei születtek
2022-07-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

2021 decemberében született meg Elon Musk hetedik gyermeke, ám a legújabb hírek szerint összesen kilenc gyermek édesapja. Az üzletembernek állítólag tavaly ikrei születtek egy nőtől, aki az egyik cégét vezeti.

Elonnak Shivon Zilistől, a Neuralink agychipeket gyártó cég társalapítójától és elnökétől születtek gyerekei a tavalyi évben. Az ikrek novemberben jöttek a világra, ami azért is érdekes, mert néhány héttel később, decemberben Elon és jelenlegi párja, Grimes béranya révén a második babájukat üdvözölték.

Az ikrek keresztnevéről nincs hír, de állítólag ez év elején bírósági dokumentumokat nyújtott be Elon és Shivon, amelyben azt kérték, a gyerekek nevét módosítsák úgy, hogy középső névként Zilis, utolsóként pedig Musk szerepeljen. Egy bíró már jóváhagyta a kérést.

Elon és Shivon 2015-ben találkoztak, majd a lány folyamatosan emelkedett a vállalati ranglétrán a Teslánál és a Neuralinknél is. Feltételezések szerint Elon őt választja a Twitter vezetésére is, ha az annak a megvásárlására vonatkozó szerződés végül megvalósul.

 

Elonnak, aki nagy felhajtást csinált az évek során a csökkenő születésszám miatt, most 9 gyermeke van, köztük öt az exfeleségétől, Justine Wilsontől, kettő Grimestől, illetve most kettő Shivontól.

Forrás: Blikk