Radics Gigi szakított párjával
2023-08-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Radics Gigi az Instagram oldalán reagált a hírre, és elismerte: valóban szakított a gyermeke édesapjával.

Az énekesnő elköltözött a kislányával a családi fészekből. A párnak az évek alatt többször került hullámvölgybe a kapcsolata, de mindig meg tudták oldani a gondjaikat, egészen mostanáig.

Információink szerint ugyanis az énekesnő és szobrász kedvese néhány héttel ezelőtt eldöntötték, külön utakon folytatják tovább az életüket. Gigi már új albérletbe is költözött a gyermekével.

Radics Gigi leírta, hogy továbbra is a kislány az első az életükben, és együtt nevelik szeretetben. Az énekesnő elmondta, hogy Áronnál jobb apukát nem is kívánhatna a kislányának.

Ezt írta Radics Gigi a bejegyzésében:

„Mindig harcoltam azért, hogy a magánéletem, magánélet tudjon maradni és ez most sincs, és a jövőben sem lesz másképp. Viszont történtek az életemben változások, amit szeretnék megosztani veletek, a követőimmel. Úgy érzem tőlem kell megtudjátok a teljes igazságot, még mielőtt valamelyik bulvárlap megírja fél információkból, vagy a szakmában elhangzott pletykákból kreálva a saját verziót. Úgy döntöttem a kislányom édesapjával kapcsolatban, hogy elválnak útjaink, és külön utakon folytatom tovább az életemet. Nehéz döntések ezek az életben, amiről az ember nem szívesen mesél. A legfontosabb továbbra is a kislányunk felhőtlen boldogsága így a nevelését ezután is közösen folytatjuk tovább. Mindkettőnk részéről az az álláspont, hogy Bella továbbra is kapja meg a végtelen szülői szeretetet, törődést és figyelmet. Szeretném elmondani, hogy a jövőben is szeretném fenntartani a jó kapcsolatot Áronnal, mivel jobb apukát nem is kívánhatnék Bellának és ezért nagyon hálás vagyok! Biztosan tudom, hogy 10 vagy 20 év múlva is így fogom gondolni. Szeretném kérni a sajtó munkatársait, hogy ne keressenek minket ezzel a témával kapcsolatban, mert semmilyen más információval nem tudunk és nem is szeretnénk szolgálni, csak amit itt leírtam.

Köszönöm szépen a megértést.”

– írta Radics Gigi.