Radics Gigi rettentően gátlásos
2023-10-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Radics Gigi nehezen szokik hozzá, hogy táncpartnerével, Baranya Dáviddal intim közelségbe kerülnek a próbákon, pedig hamarosan kezdődik a Dancing with the Stars műsora, így az énekesnő kénytelen minél gyorsabban levetkőzni a gátlásait.

A 27 éves énekesnő élete fenekestől felfordult az elmúlt hónapokban: még csak pár hónapja szakítottak a párjával, közben pedig egy új férfi közelségét kell megszoknia, ugyanis már csak néhány hét, és ő is kilép a táncparkettre a Dancing with the Stars műsorában. Bár már augusztus óta keményen próbálnak a partnerével, Baranya Dáviddal, Radics Giginek még mindig furcsa a párja közelsége.

Gátlásos nő vagyok, a lelkem mélyén még egy duci kislány

– mondta Gigi a Meglepetés magazinnak, majd elárulta, miért nem érzi magát komfortosan a próbákon:

A terhességem alatt 30 kilót híztam, amit csak fél évvel ezelőtt sikerült leadnom. Miniszoknyát még mindig nem vettem fel, inkább csak nadrágban jövök a próbákra, mert nem vagyok teljesen megelégedve az alakommal.

Szokatlan számára Dávid érintése

Gigi nemcsak a testalkatával kapcsolatos szorongásait küzdi le nehezen, de a testi kontaktust is csak lassacskán szokta meg.

– Furcsa volt, amikor Dávid először megfogta a kezemet, a derekamat, majd átölelt. Nekem ez nagyon bizalmas és intim dolog – osztotta meg az énekesnő, aki hozzátette: többek között éppen ezért a kihívásért vállalta a műsorban való szereplést, mert így szerette volna legyőzni a komplexusát, egyúttal így akar kilépni a komfortzónájából. Az is kiderült, hogy a szülei biztatására vágott bele a TV2 műsorába.

Gigi szerint a latin táncok mennek majd neki a legjobban, leginkább pedig a keringőtől tart, hiszen úgy érzi, ott könnyebben észreveszi a zsűri, ha csak egyetlen lépést is elront.