Radics Gigi büszke gömbölyödő pocakjára
2020-06-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Radics Gigi (23) sugárzik a boldogságtól, ami nem csoda, hiszen kedvesével, Mikus Áron szobrásszal első gyermeküket várják. Az énekesnő most családjára és a picire koncentrál, s bár egyáltalán nem aggódik azért, hogyan változik meg külseje a várandósság alatt, azért ügyel arra, hogy kismamaként is mindig csinos legyen.

– Attól, hogy anyuka leszek, ugyanúgy fontos kell maradjon a külső és belső egyensúlyom. Egy állapotos kismamának gyorsan változik a teste, ennek van lelki vonatkozása is, de a legáldásosabb dolog még akkor is, ha ezzel együtt a ruhatárat is át kell variálni pillanatok alatt – kezdte nevetve Gigi.

– Most előfordul, hogy anyu ruhatárából választok egy-egy kényelmesebb darabot, már az övek és szűk dolgok nem komfortosak, és az is biztos, hogy a topokat és sortokat viszont mellőzhetem egy ideig. Ettől függetlenül mindig megtalálom azokat a cuccokat, amik kényelmesek, csinosak és divatosak is egyszerre. A kényelem most fontosabb, mint a megjelenés, ráadásul ezek a ruhák szellősebbek, ezért tűnhet úgy, hogy visszafogottabb vagyok.

Gigi örömmel osztja meg rajongóival is pocakos fotóit, nem takargatja kerekedő pocakját, követői pedig észrevették, hogy bomba formában van.

– A tudatos életmódot régóta követem, ebbe beletartozik a megfelelő vitaminbevitel is. Nyilván most a dózisok és tabletták fajtái is változtak kicsit a baba miatt, de a Czeizel Intézet orvosainak felügyelete mellett szedek mindent, úgyhogy jó kezekben vagyok – folytatta Gigi.

– Az ételek szempontjából most kicsit több mindent megengedek magamnak, érzem, mikor mire van szüksége a szervezetemnek. Nem hanyagolom a sportot, csak kicsit átalakítottam komfortosabb verzióra, és kizárólag otthon végzem a gyakorlatokat. Szuper kismamatornákat találtam az interneten.

 

Sok nő hiúsági kérdést csinál abból, hogy mennyi kiló szalad fel a várandósság alatt, vagy abból, hogyan változik a testük, a bőrük, ám Gigi nem foglalkozik ezzel.

– Nem görcsölök a kilókon, sosem tettem. Az a lényeg, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Ez a természetes folyamat, ami most zajlik a testemben, a legnagyobb áldás. Nem gondolok arra, hogy mennyit kell majd leadnom, ha megszületett a kisbabám – tette hozzá.

Gigi egyelőre nem tudja, mikor állhat legközelebb színpadon.

– Azt hiszem, hogy amikor már lehet koncertezni, fellépni, akkor már nagyon nagy pocakom lesz. Viszont készülök az új albumommal, ami a nyáron még biztosan megjelenik, és számos projektben részt veszek addig is – mondta Gigi.

Forrás: Blikk