Rácz Jenő és Gyuricza Dóri először meséltek arról, milyen szülőnek lenni
2022-06-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri babája április 14-én született meg. A kis Kamilla picit korábban érkezett, mint várták. A házaspár először mesélt a szülői élet szépségeiről és nehézségeiről.

Dóri – elmondása szerint – jól bírja a strapát, a kórházból hazafelé menet azonban kissé rátört a pánik. „Noha csak két napot töltöttünk a kórházban, hozzászoktam, hogy a nővérek segítenek a fürdetésnél, a szoptatásnál, ha kérdésem lenne, azonnal válaszolnak, emiatt magam voltam a nyugalom szigete. Majd amikor Kamillával a hátsó ülésen elindultunk haza, egy pillanatra elöntött a pánik, hogy te jó ég, magunkra maradtunk” – mesélte Dóri a Story Magazinnak.

Rácz Jenő elmondta, csodának tartja, hogy apa lett. „Mondtam is a feleségemnek, hogy ne értse félre, az életemnél is jobban szeretem, de az a szerelem, amit a kislányom iránt érzek, nem e világi” – mesélte a séf, aki igyekszik belerázódni az apai szerepbe: amikor csak lehet, segít feleségének.

Dóri elárulta azt is, hogy a kicsi szerencsére ritkán nyűgös, valamint az evéssel sincs gond, hiszen már egy kilót hízott, amióta hazamentek a kórházból, és három óránként kell őt szoptatni. Dóri pedig egy érdekes dologra is rájött közben. „Nem mindegy, én mit eszem a cicizés előtt. Egyik nap megkértem a férjem, hogy hozzon nekem egy burritót – aznap este nem aludtunk. A babos, hagymás étel határozottan nem jött be a kicsinek!” – mesélte, hozzátéve, hogy azóta nem is kíván olyan ételt, ami rossz lenne a babának.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés


A pár azt is elmondta, hogy kire hasonlít inkább a kicsi. „A lányunk tiszta Jenő! Az arca, a szeme, a haja az apjáé” – mondta Dóri, majd Jenő hozzátette, hogy az orrát viszont Dóritól örökölte. „Kamilla olyan, mint a kettőnk kis klónja. Személyiségben inkább rám ütött, akaratos egy gyerek. Ha nagy ritkán rázendít, a plafon is beleremeg” – mondta Jenő.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rácz Jenő (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk