Rácz Jenő és felesége már nagyon várják gyermekük születését
2022-01-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra már alig várják, hogy megszülessen első közös gyermekük. Addig azonban még a terhesség szépségeivel és hátrányaival is szembe kell nézniük, főleg Dórinak.

 

A népszerű séf és párja idén ősszel tudatták a hírt, miszerint kisbabájuk lesz. Hamar eldöntötték – még a kapcsolatuk elején –, hogy amennyiben kislányt várnak, abban az esetben Kamillának nevezik majd el. Ez így is történt, ugyanis novemberben kiderült, hogy a baba neme valóban lány. Dóri gyönyörű kismama, a pocakja már jócskán kerekedik, ám néha neki is vannak rosszabb napjai.

Ezúttal edzésre készült, viszont valami olyan dolog történt vele, amire a várandóssága előtt talán még nem is volt felkészülve. Odáig már nem jutott el, hogy el is induljon edzeni, amit a közösségi oldalán meg is osztotta követőivel:

„Ma is eljutottam addig, hogy felvegyem az edzőcuccom. Bár lassan már a nagyobb méretek sem jönnek fel rám. Sokszor ez nem egyenesen arányos azzal, hogy le is jutok edzeni, mert egy ideje győz a világ fáradtsága, ami rajtam van. Ti hogy vagytok ezzel? Előfordult már, hogy edzőcuccba vágtad magad, de rájöttél, hogy talán az univerzum mást írt meg neked aznapra?” – olvasható az Instagram-bejegyzésben.

Forrás: Blikk