Polgár Tünde szerint egy kapcsolatban mindkét félnek figyelnie kell a kinézetére
2022-10-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Feleségek luxuskivitelben című realityben megismert üzletasszony, Polgár Tünde internetes videóiban ad stílustanácsokat követőinek. A Blikknek arról beszélt, miért tartja ezt fontosnak.

– Az internetes csatornáján sok nőnek segít, hogyan öltözködjenek, viselkedjenek. Mely korosztály nézi a videóit?

– Minden korosztályból vannak követőim. Úgy látom, szükség van az etikett- és öltözködési tippjeimre, jóllehet úgy gondolom, a külcsín mellett a belbecs az, ami igazán számít. Ha nincs meg az összhang, hiábavaló minden.

– Szokott kapni támadásokat is?

– Akadnak olyan kommentelők, akik negatívan nyilvánulnak meg, ennek ellenére mégis feliratkoznak és követik a munkásságomat. Ami azonban érdekes, hogy nemcsak a követők, de ismert hölgyek is szoktak írni nekem, hogy a tanácsaim segítségével ők maguk is változtattak a stílusukon, megjelenésükön.

– Egy párkapcsolatban Ön szerint csak a hölgyeknek kell odafigyelniük magukra?

– Egyáltalán nem, ez két emberen múlik. Azt gondolom, egy kapcsolatban nem elég, ha csak az egyik fél figyel magára. Az én házasságom is azért működik jól, mert Árpi és én is ugyanolyan mértékben teszünk azért, hogy hosszú évek után is izgalmasak maradjunk egymás számára.

– Fontos, hogy a párjával teljesen azonos legyen az érdeklődési körük, vagy vannak külön hobbijaik is?

– Fontos, hogy önálló entitásként is létezhessünk, egyikünket sem zavarja, ha igényünk van az énidőre. Viszont a legtöbb szabadidős tevékenységet együtt szeretjük átélni.