Piquét új barátnőjével kapták lencsevégre
2023-02-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Clara Chia Martít, Gerard Piqué 23 éves barátnőjét rengeteg támadás érte, mióta napvilágot látott a hír, hogy egy párt alkot a focistával. A fiatal lány nemrég még a kórházat is megjárta.

Clara Chia Martí állítása szerint súlyosan stressznek van kitéve a mindennapokban, főleg mióta Shakira, Gerard Piqué egykori kedvese egy dalban nyíltan bírálta őt, és ezzel Spanyolország elsőszámú közellensége lett. A fiatal nő a hirtelen jött „népszerűséget” nagyon nehezen viseli és nemrég Shakira rajongói a nyílt utcán estek neki, ami lelkileg annyira megroppantotta, hogy hisztériás rohamot kapott és emiatt január 30-án egy barcelonai magánkórházban kötött ki.

Martít azóta kiengedték a kórházból és a szülei házában próbálja meghúzni magát. Ám a nyilvánosságot nehezen tudja elkerülni, hiszen folyamatosan a nyomában járnak a paparazzik és az újságírók is. Nemrég a fotósok ismét lencsevégre kapták őt és Piqué, amint elhagyták az a focista impozáns lakását.

Amikor az újságírók rákérdeztek a lány egészségi állapotára, Martí kínjában csak nevetett a kérdésen, majd hátat fordított a kameráknak, beszállt az autóba és azonnal felhangosította a rádiót.