Metzker Viki a családalapításról vallott
2023-02-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Metzker Viki és férje határozott választ adott arra a kérdésre, hogy szeretnének-e közös gyermeket, illetve ha igen, akkor mikor. A népszerű DJ kitért arra, hogy mi férne bele most a jelenlegi életükbe a párjával.

Metzker Viki és BSW Gaben, azaz Ferenczei Gábor tavaly nyáron mondták ki egymásnak a boldogító igent egy rendkívül idilli környezetben. A DJ rajongói azóta arra kíváncsiak, vajon mikor érkezhet hozzájuk a kisbaba. A sztárpár most bepillantást engedett az otthonukba, és kiderült, hogy négy macska büszke gazdái. Gaben korábban nem vallotta magát macskásnak, de később már nagyon megszerette őket, annyira, hogy az utolsó két cica befogadása az ő ötlete volt. A lemezlovas elárulta, mikor terveznek kisbabát:

"Nyilván egy gyerek az teljesen más és százszor nagyobb felelősség, de mi még nem gondolkozunk gyerekkérdésben. Nekem bőven kielégítő és boldog az a mostani életritmusunk, meg a munkánk mellett, hogy rájuk van időnk, de egy gyerekre most abszolút nem lenne... Mi nem is tervezünk még"- vallotta be Viki.