Pintér Tibor nem fél az öregedéstől
2024-02-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Pintér Tibor rengeteget ad a külsejére, de mellette a párja is fiatalon tartja.

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója már betöltötte az 50-et, de ez egyáltalán nem zavarja. A színész szerint a kor csak egy szám. Most azonban elárulta, hogy a színészszakma nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ennyit törődik a külsejével.

„Ha egy civil foglalkozásom lenne, bizonyára feleennyi energiát fektetnék abba, hogy nézek ki. De ez még így sem azt jelenti, hogy hatféle arckrémet használok, vagy kétnaponta járok fodrászhoz. Minden kornak megvan a maga szépsége. Engem a szerelmem tart fiatalon, nekem ez a titkom”

– mondta Pintér Tibor.

A színész hozzátette, hogy a párja, Jennifer az állandó jókedvével állandóan inspirálja, valamint fiatal kollégák veszik körül, úgyhogy nem fél az öregedéstől, valamint a kapuzárási pánik is elkerülte.

Nem félek az öregedéstől, és a kapuzárási pánik is elkerült, hiszen nem tartok attól, hogy bármilyen korszak véget érne az életemben

– magyarázta a népszerű színész.

Pintér Tibor arról is beszélt, hogyan lepik meg egymást a párjával:

„Tavalyelőtt például Jeni átrendezte az egyik irodánkat úgy, hogy meg lehessen ott tartani egy meglepetésbulit. Odahívott egy cigányzenekart, mert tudja, mennyire szeretem őket és az élő zenét. Korábban egyszer beültetett az autóba, bekötötte a szemem, és egyszer csak egy hajón találtam magam, ahol ott várt az egész családom és a társulat is. De én is ki szoktam tenni magamért, tavaly például beültettem őt egy tökhintóba, és két pónival elmentünk a kedvenc szórakozóhelyére.”