Peter Šrámek nehezen talál magának párt
2022-08-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nehezen talál magának párt Peter Šrámek. Az énekes a Palikék Világa by Manna Futtában című műsorában vallotta be, hogy úgy érzi, sok hölgy csak a hírneve miatt szeretne vele lenni.

 

Ki gondolná, hogy a 28 éves Peter Šrámeknek gondja lehet a csajozással, pedig így van. Az énekes Palik Lászlónak mesélt arról, milyen nehézségekbe ütközik, ha párválasztásról van szó.

„Amikor az ember ismertté válik, akkor sokan máshogy néznek rá, és nehezebb megtalálni azt a valakit, akinél megérzem azt, hogy nem az ismert embert szeretné. Tapasztaltam azt is, hogy próbálták kihasználni a helyzetet, ami nekem annyira nem volt szimpatikus, mert ha én valakit szeretek, akkor megadok neki mindent. Persze sokak vágya, hogy legyen sikeres, legyen minden, de amikor tudatosan belép valaki azért egy kapcsolatba, hogy valamit elérjen a »Šrámek mellett«, az nekem nem jó. Szóval nehéz eldönteni, hogy engem szeretnek, vagy a Šrámeket a színpadról. Nem értettem, amikor ismert emberek azt mondták, hogy nehéz párt találni, de tényleg az” – mondta Peter, aki fél éve egyedül él. Az énekes arról is beszélt, hogyan szeretné magát 20 év múlva látni.

„Egészségesen akarom látni magamat, szeretnék színpadon állni, énekelni. Szeretném, hogy családom legyen. Mi ketten voltunk az öcsémmel, szóval egy gyereket szeretnék”– tette hozzá tréfálkozva Šrámek, aki valójában nagyon jó kapcsolatot ápol testvérével és szüleivel is.Forrás: Blikk