Háromnapos gigalagzira készül Jennifer Lopez és Ben Affleck
2022-08-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Titkos esküvőjük után háromnapos bulit tervez a következő hétvégére Jennifer Lopez és Ben Affleck.

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, júliusban egy titkos esküvő során összekötötte az életét Jennifer Lopez és Ben Affleck. A hírekből úgy tűnik, a házaspár most egy háromnapos lagzival folytatja az ünneplést.

"Minden J.Lóról szól majd. Ben azt akarja, hogy a nagy napjukon minden figyelem rá irányuljon, ő legyen a középpontban"– árulta el egy bennfentes a Page Sixnek.

Az ünnepség egy pénteki próbavacsorával kezdődik a családdal és a barátokkal, majd szombaton folytatódik egy hatalmas bulival. Végül vasárnap grillezéssel és piknikkel zárnak.

A híres vendégek között szerepel Ben Affleck legjobb barátja, Matt Damon, a talkshow-házigazda, Jimmy Kimmel, illetve Drea de Matteo színésznő is. Bár nem tudni, kik vannak még a vendéglistán, Jennifer legközelebbi családtagjai, 14 éves ikrei, Maximilian és Emme, valamint J.Lo édesanyja, Guadalupe, valamint az apja, David, továbbá a testvérei biztosan ott lesznek.

Lehet számítani még Leah Reminire, Jane Fondára és Renee Zellwegerre is, s a háromnapos ünnepségen valószínűleg Ben gyermekei is részt vehetnek.

A hírek szerint a páros Affleck Riceboróban található otthonát választotta az esemény helyszínéül, az énekesnő pedig nem sokkal a vegasi esküvőjük után már el is kezdte szervezni az ünnepségsorozatot. A Georgia állambeli tengerparti város, Savannah mellett található kétszintes kastély négy hálószobával és négy fürdőszobával van felszerelve, és a telken két másik kisebb ingatlan is található további hálószobákkal.

Forrás: Blikk