Pély Barna elárulta, tervez-e újabb esküvőt
2020-09-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Ugyan boldog párkapcsolatban él, esküvőt jelenleg nem tervez Pély Barna (44). A Sztárban Sztár versenyzője egyszer már kipróbálta, milyen a házasélet. 2013-ban ugyanis elvette az akkor már tíz éve mellette lévő Galambos Dorinát (36). Igaz, a két énekes végül 2018-ban elvált, Pély Barna azóta pedig hosszú évek barátsága után a menedzserébe szeretett bele, és úgy tűnik, Évi mellett igazán boldog lehet.

 

– Nem nagyon változott semmi. Úgy érzem, hogy minden úgy jó, ahogy van, egymást segítjük továbbra is – árulta el a zenész-énekes, a United egykori frontembere, amikor a Blikk arról kérdezte, az összeköltözés híre után számíthatunk-e esetleg újabb, nagy magánéleti lépésre az életében.

Mindenesetre úgy tűnik, ez a szerelem máris sokkal jobban felszabadította Pély Barnát, mint korábban bármi, hiszen az énekes hatalmas meglepetést okozott, amikor kiderült, ő lesz a TV2 sztárokat utánzó népszerű show-műsora egyik versenyzője, az első adásban pedig egy Guns n’ Roses-produkcióval nyitott.

 

– A meglepetés ereje mindig jó – nevetett Pély, majd meg is magyarázta ezt a meglepő döntést. Kiderült, Tóth Gabi az oka, hogy az eddig inkább visszafogottságáról ismert sztár vállalta a felkérést.

– Megtetszett ez az egész dolog. A Nicsak, ki vagyok! volt az első lépés, ahol Elefántnak voltam beöltöztetve, és mindenki azt hitte, én vagyok Tóth Gabi. Ezen felbuzdulva úgy voltam vele, hogy ha hangom alapján képesek voltak engem Tóth Gabinak nézni, akkor miért ne próbáljam ki a beöltözést is? Bár be kell vallanom, sosem voltam az az ember, akit érdekeltek a női cuccok – viccelődött Pély, aki azt bevallotta, még a farsangi vagy halloweenbulikra való beöltözéskor is inkább a megúszásra játszott.

Forrás: Blikk