Peller Anna és férje együtt bolondozva vészelik át a karantént
2020-04-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Peller Anna bevallotta, hogy kicsit feszült a kialakult helyzet miatt, de a férjével jól kezelik a karantént, közös bohóckodással próbálják meg izgalmasabbá tenni a nappalokat.

 

A szépséges színésznőnek kezdetben nagyon nehéz volt az átállás, mivel pont akkor hozták meg azt a rendeletet, amely alapján 99 főnél nem tartózkodhat több ember egy eseményen, amikor készült az egyik bemutatójára. Anna a csalódást követően összeszedte magát, és a férjével, Mikivel próbálja minél értékesebbé varázsolni az együtt töltött időt, amiből most rengeteg van, a színésznő elmondása szerint még soha sem töltöttek ennyi időt így összezárva – írja az NLC.

„Furcsa, de szerencsénk van, mert mi szeretjük egymást. Ha mennék minden nap a szeretőmhöz, akkor ezt most hogy tudnám megtenni? Vagy Anna menne a szeretőjéhez, például, azt hogy tudná megtenni legálisan?” – mesélte viccelődve Lukács Miki az RTL Klub Reggelijében, amikor bejelentkeztek online.

A kezdeti stressz után egyébként már visszaállt minden a régi kerékvágásba a családjukban, ugyanúgy bolondoznak közösen, mint eddig, sőt ebből még egy kis ízelítőt is kaptunk a Peller-Lukács Instagram-oldalon. Az új videójukban Miki a kislányukkal, Annabellával játszadozik a Rage against the machine híres számára.

Forrás: Blikk