Horváth Gréta és férje karantén idején is megtalálta az összhangot
2020-04-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az Ázsia Expressz második szériájának győztese családi körben vészeli át a karanténban töltött időszakot.

Horváth Gréta pár héttel a koronavírus hazai berobbanása előtt házasodott össze férjével, akivel úgy néz ki sikerült megtalálniuk a tökéletes összhangot. A friss feleség, most közösségi oldalán mesélte el rajongóinak, hogy is zajlanak náluk a napok az önkéntes bezártság közepette.

"Mi jól vagyunk, nem veszekszünk, nem feszülünk egymásnak és nem piszkáljuk a másikat. Ázsiában megtanultuk mind a ketten, mi az, hogy együtt megoldást találni a konfliktusokra. Ezt csodásan alkalmazzuk is. Egyszerűen csak hagyjuk élni a másikat. Hagyom, hogy azt tegye amihez kedve van. Ha számítógépezik a barátaival kihangosítva és üvöltenek közben, akkor nem állok felette és durcásan hisztizve kérem, hogy filmezzen velem. Hagyom, én meg addig pakolok, főzök" - mesélte Gréta, aki nem tagadta, hogy néha azért neki is vannak rosszabb napjai, párja azonban ilyenkor általában azonnal a segítségére siet.

"Ha nekem vannak nehezebb napjaim, akkor a kedvemre tesz. Hoz nekem pár olyan falatot, amit tudok enni, segít mosni, teregetni, anélkül, hogy meg kellene kérnem rá. Filipke élvezi a helyzetet, neki semmi különös nincs ebben. Játszik, tetszik neki, hogy együtt a család egész nap. Bari sokat tanul vele, együtt fürdenek, esznek, fociznak" - mondta az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, akinek viszonylag gyorsan sikerült megbarátkozni a bezártsággal, mellyel kapcsolatban egy fontos tanácsot is megosztott követőivel.

"Igazából sokkal nehezebb volt a fejemben az itthoni lét gondolata, ennyi napra bezárva, de esküszöm nektek, úgy mennek a napok, hogy azt veszem észre, megint elindult egy új hét. Bízom benne, hogy hamarosan vissza fogjuk kapni a régi életünk. Egy jó tanács, hagyd a másikat békén! Ne piszkáld, ne noszogasd!"

Forrás: Blikk