Peller Anna elől elmenekültek a férfiak
2020-02-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Peller Anna meglepő őszinteséggel mesélte el fiatalkori próbálkozásait a férfiaknál, akik sorra elmenekültek előle. Lukács Miki volt az első, aki nem ijedt meg tőle: a színésznő hozzá is ment feleségül.


Hatalmas változáson ment keresztül Anna, ugyanis tinédzser korában 90 kilós volt, és egyáltalán nem volt népszerű a fiúk körében, ezért ő volt az, aki hajtott utánuk.

„Tiniként szerelmes levelekkel üldöztem a pasikat 90 kilós leányzóként, nem is értem, hogy volt bennem annyi bátorság, hogy ezt megtegyem. A férjemnél, Mikinél pont fordítva volt: ő volt az a pasi, aki engem üldözött, és hosszú idő után hagytam magam. Így lettem feleség, látják, engem csak üldözni kellett" – mesélte Anna.


A szépséges színésznő azóta sokat változott, ledobta a felesleges kilókat, és mindenkinek megmutatta a vicces oldalát, amit a közönség imád, viszont a Budapesti Operettszínház tavaszi La Mancha lovagja című előadásban más jellemvonásait is tudja kamatoztatni Dulcinea szerepében.

„Nagyon drámai szerep, annyira vágytam már egy darabra, melyben a vicces személyiségemet felválthatja a drámázós énem, amit eddig nem igazán láthatott a közönség. A kiborulást megtartom a családomnak és a páromnak. Kevesen tudják, hogy legbelül rengeteget tudok szorongani, előadások előtt is. Hogy mi segít? Azt érzem, össze vagyok kötve az univerzum valamelyik csatornájával, ami egyszer csak átkapcsol bennem valamit, és megnyugszom."

Forrás: Blikk