Ezek a sztárok Harry és Meghan új szomszádjai
2020-02-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

Harry herceg és felesége, Meghan érkezésétől felbolydult a környék, pedig már azelőtt is sztárok laktak errefelé. A gigantikus kastély környékén – ahová beköltöztek – ugyanis van háza John Travoltának, Phil Collinsnak, Colin Firthnek és Oprah Winfrey-nek is.


Idilli luxusban, a természet és világsztárok közelségében kezdi szabad életét Harry herceg és Meghan hercegné Kanadában. A Vancouver-sziget reptérközeli csücskében, egy orosz mágnás 4 milliárd forintot érő tengerparti villájában karácsony óta élnek 8 hónapos fiacskájukkal, Archie-val és Meghan két kutyájával.

A hollywoodi színésznőből lett sussexi hercegné figyelmét iskolatársból lett barátnője, Katherine McPhee – A házinyuszi című 2008-as vígjáték sztárja – hívta fel a minifélsziget fenyőfáinak ölélésében megbúvó kastélyra, ám a környéken nem a hercegi pár lesz az egyetlen híresség.


Meghan barátnője, Oprah Winfrey amerikai televíziós személyiség a közeli Orcas-szigeten vett villát, Phil Collins brit popcsillag pedig a szomszédos Saltspring-szigeten, de John Travolta és Colin Firth filmsztárok, illetve Nelly Furtado kanadai popdíva sem lakik messze, amikor ott tartózkodik. A Beverly Hills 90210 című sorozatból ismert Jason Priestley a sziget vad, azaz másik oldalán lévő Uclueletben menedzseli a Terrace Beach Resort szállodát, a közeli Tofinóban pedig már olyan világsztárok nyaraltak, mint Lady Gaga, Chris Hemsworth, avagy Uma Thurman. Harryéknél a Szex és New Yorkból ismert Kim Cattrall is vendég lehet, hiszen azon a partszakaszon vásárolta meg szülei korábbi házát 200 kilométerrel feljebb, és sokat van „otthon”.


A háromszintes, 1060 négyzetméteres épületben 8 fürdő- és 5 hálószoba található. A hatalmas teraszról két oldallépcső vezet a télen-nyáron virágos kertbe, ahonnan két privát strandra lehet lesétálni. Az igényes faberakásokkal díszített főépület tágas, nagy kandallós nappalijának Georgia-tengerszorosra néző kétszintes fala hat óriási üvegtáblából áll, a szintén kandallós étkezőé pedig háromból, de ott a másik falon is van még kettő. A grandiózus konyhában pizzakemence is van, és lejárat az alagsori borospincébe. Az ötablakos, kandallós dolgozószoba II. Erzsébet királynő bármelyik rezidenciájában jól mutatna, de a téli kertben is olyan csillárok lógnak, mintha bálterem lenne.


Forrás: Blikk