Pataki Zita fájdalmas vallomása a gyermekvállalásról
2019-05-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Pataki Zita sosem félt nyilvánosság elé állni a gyermekvállalásával kapcsolatos problémáival: a videóblogban rögzített utolsó lombikprogramjuk után most őszintén beszélt arról, min mennek keresztül férjével, illetve hogy dolgozzák fel a sikertelen beültetéseket.

Pataki Zita

Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila videómegosztón tette nyilvánossá utolsó lombikbeültetésük történetét. Sajnos, kilencedik próbálkozásra sem sikerült teherbe esnie az RTL Klub műsorvezetőjének, így végleg feladták a saját gyermekkel kapcsolatos reményt. Zita azóta sem bánta meg, hogy kiálltak az ország elé, és a tabu témának számító meddőséggel folytatott harcukat ország-világ előtt folytatták. A pár ugyanis rengeteg pozitív visszajelzést kapott, amelyek segítettek kicsit enyhíteni a fájdalmukat.

Pataki Zita

Annyi tiszta lelkű emberrel találkoztam, hogy már-már el sem hittem, hogy létezhet rossz, bánat a világban. Az a szeretet, amit tőlük kaptam, gyógyító hatással bírt– kezdte az időjós a hot!-nak.

Pedig a tévésnek nem volt könnyű dolga: az édesapja halála után meg kellett élnie kilenc meg nem született gyermeke elvesztését is. A piciket mind meggyászolta, mint mondja, ez elengedhetetlen része volt a feldolgozás folyamatának. Ennek ellenére nem haragszik senkire és semmire, hisz ilyen az élet, bár azt különösen fájó volt számára, hogy semmit nem tehetett a dolgok ellen. 32 éves korában diagnosztizáltak nála endometriózist, azóta tudta, problémái lesznek a várandósággal. Sokszor töprengett rajta, miért pont ő kapta ezt a betegséget.

Pataki Zita

„Egyetlen racionális fájdalmam van még, hogy a legtöbb álom elérhető. Én, ha meggebedek, akkor sem leszek képes arra, hogy szüljek. A testem kiszúrt velem. Egyet tehetek, belenyugszom” – mondta.

Zita legnagyobb támasza természetesen a párja, akivel a kapcsolatukat nemhogy gyengítette, mint inkább megerősítette az átélt dráma. Baba nélkül is tökéletesen boldogok együtt, nincsenek kérdőjelek a kapcsolatukban.

„Ami igazán fáj, az az, hogy a férjemmel nem tapasztalhattuk meg kettőnk csodáját. Nem fair az élettől, hogy pont a mi szerelmünkből nem születhet gyermek” – mondta az időjós.

Forrás: Blikk