Pataki Zita és férje mindent megtettek azért, hogy szülővé válhassanak
2022-01-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bár Pataki Zita és férje, Attila mindent megtettek azért, hogy szülővé válhassanak, a tizedik sikertelen lombikprogram után végül kénytelenek voltak elengedni legnagyobb álmukat. Ennek már lassan három éve, és azóta nem csak azt engedték el végleg, hogy valaha is saját gyermekük lehet, hanem arról is lemondtak, hogy örökbefogadjanak.

Bár a műsorvezető szívesen lett volna nevelőszülő, párja elvetette ezt az ötletet, mert úgy érezte, képtelen lenne tovább adni egy gyereket, akit már megszeretett.

"Most lesz három éve, hogy vége lett az utolsó lombiknak. Ha az sikerül, akár most mehetne már óvodába. Ha az első terhességem sikerült volna, akkor pedig már iskolás lenne. Néha egy pillanatra megállunk Attival, mert az elengedés nem azt jelenti, hogy légüres tér van, nem azt jelenti, hogy nem fáj"– mondta Pataki Zita az RTL Reggeli adásában.

A műsorvezető és párja azóta más célt tűzött ki magának, és jól megvannak kettesben, miközben alapítványukon keresztül pedig igyekeznek minél több párnak segíteni, akik hozzájuk hasonlóan nehézségekkel küzdenek a lombik kapcsán, vagy esetleg most szeretnének belevágni a programba.


Forrás: Blikk