Patai Anna és szerelme már elkezdték az esküvőjük szervezését
2023-01-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Még idén ősszel férjhez megy a Megasztár egykori tinisztárja, Patai Anna, akit tavaly augusztus 26-án, az énekesnő huszonharmadik születésnapján jegyzett el a kedvese. A szerelmesek már el is kezdték a szervezést, tegnap pedig összetartozásuk jelképét is megvásárolták.

– Most kezdenek felpörögni az események, épp most vettük meg a gyönyörű szép karikagyűrűket, és szeretném már most, januárban elkezdeni a szervezést. Bencével szeptember 16-án van az évfordulónk, ezért az a nagy vágyunk, hogy ezen a napon kelhessünk egybe. Aznap leszünk nyolc éve együtt, ráadásul pont szombatra esik, így másnap mindenki kipihenheti magát – újságolta Anna a Blikknek.

Szerencsére a pár mindenben egyetért, így a szervezés minden bizonnyal gördülékeny lesz.

– Azonosak az elképzeléseink, hiszen már sokat beszélgettünk arról, milyen esküvőt szeretnénk. A dekoráció színeiben, a virágokban, és a többi lányos kérdésben nagyrészt én fogok dönteni, de a helyszíneket közösen választjuk ki. Eleinte úgy gondoltuk, hogy kis esküvőt tartunk a családtagjaink és a barátaink társaságában, de már most látjuk, hogy ehhez túl nagy családunk van. Most az a cél, hogy közepes méretű lagzink legyen, mert túl nagyot nem szeretnénk – sorolta a terveit a Dikh Rádió műsorvezetője.

Hasonló bejegyzések