Pásztor Anna a válása utáni időszakról vallott
2021-11-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tavaly decemberben derült fény arra, hogy Pásztor Anna élete egyik legnehezebb időszakát éli, ugyanis szakított férjével, gyermekei apjával.

A válás óta pedig közösen nevelik a gyerekeiket, ám igyekeznek több közös programot is csinálni négyesben. Mert bár az életük átalakult, nem szűntek meg egy család lenni, megpróbálják félretenni a múlt gondjait.

"A gyerekek apukájával igyekszünk figyelmesek és türelmesek lenni egymással, a múlt problémáit félretesszük. Közel 30 évig együtt voltunk, a két gyerekünk összeköt minket, örökre egymás életének részei maradunk. A gyerekeimnek is azt mondom: attól, hogy különváltunk, apa és anya számukra továbbra is egy család"– nyilatkozta Pásztor Anna a Best Magazinnak.

Anna azonban fontosnak tartja, hogy gyereki lelki egészsége megmaradjon, ezért nem szavakkal okítja őket, mivel úgy gondolja, ők, felnőttek, se tudnak semmi biztosat.

„A legjobb, amit tehetek, az, ha úgy élek, hogy boldogságot, szabadságot és igazságot sugározzak. Ők ezt látják, és ha akarják, példaként követik” – tette hozzá az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy ő is tanul a gyerekitől, méghozzá higgadtságot és türelmet

Forrás: Blikk