Papp Máté Bence megszólalt az őt ért bántásokról
2024-03-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egyedül a Tények Plusznak adott interjút Papp Máté Bence, akit az egész ország csak Tóth Gabi új szerelmeként ismer, pedig sokkal több ennél. A Fricska táncegyüttes alapítótagja szeretett volna rácáfolni a rosszindulatú pletykákra és gúnyos megjegyzésekre.

– Az tényleg nagyon érdekes, hogy mennyi minden hazugságot és hülyeséget írnak rólam, de valahogy ezt már gyerekkoromban megszoktam, mert régen nagyon sokat dadogtam. Akkor nagyon-nagyon kaptam az ívet, sokan kiröhögtek, megbélyegeztek. Akkor már jöttek ezek a lenézések. Fájt, rossz érzés volt, de már akkor megtanultam, hogy ennek nincs olyan nagy alapja és nagyon elítélőek tudnak lenni az emberek – kezdte a táncos.

– Azok, akik engem ismernek, tudják és velem vannak. Akik meg nem ismernek... eddig is nagyon sok olyan ember volt, akikkel nem akarok foglalkozni. Ezzel nem lehet mit tenni. Csinálni kell, menni kell előre. Amit csinálsz, az mindig megosztottságot szül – mondta. – Azt gondolom, az idő mindent megold. Aki igazán kíváncsi rám, úgyis megtudja, milyen vagyok – tette hozzá.

Máté kitért a tánckarrierjére is: a születése óta táncol, ami miatt gyakran kifigurázták. A Fricskát pedig azért alapították, mert be akarták bizonyítani, hogy a 21. században is lehet menő a néptánc.