Pap Dorci szakíthatott szerelmével
2022-10-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Egyre jobban élvezi a táncot Pap Dorci, teljesítményét pedig a Dancing with the Stars zsűritagjai is egyre magasabb pontszámmal díjazzák. Családja és barátai egy emberként szurkolnak a fiatal lánynak, ám egy ember hetek óta hiányzik az exatlonos szépség támogatói közül: a szerelme, Esztergályos Patrik.

Sőt eltűntek a közös képek is a közösségi médiából, Pap Dorci tizenhárom, Esztergályos Patrik hat hete nem posztolt olyan fotót, amelyen együtt szerepelnének, sőt a páros közeléből származó információink szerint alig négy hónappal azután, hogy összeköltöztek, már nem is laknak egy fedél alatt. Zátonyra futott a kapcsolatuk?

- Szétköltöztek, de hogy a kapcsolatnak is vége-e ezzel, azt még nem jelentették ki, mindenesetre Dorci egy ideje egyáltalán nem beszél Patrikról – árulta el a fiatal lány egyik ismerőse.

Ezek után az már csak hab a tortán, hogy Esztergályos Patrik új, a Dancing with the Stars szereplőivel foglalkozó podcastjának sem a kedvese és táncpartnere volt az első vendége, hanem Pap Dorciék egyik ellenfele. A párbajtőröző eddig egyetlen alkalommal sem jelent meg a TV2 műsorának stúdiójában, hogy a helyszínen támogassa a lányt, és hiába tart már három hete a verseny, a közösségi médiában sem oszt meg semmilyen, a kedvesére való szavazásra biztató tartalmat.

A fiatalember még június végén a Blikknek mesélt az összeköltözésről, de már akkor elmondta, ez igazából egy tesztüzemmód.

– Lakva ismerszik meg az ember, tartja a mondás, és én hiszem, hogy valóban csak így derülnek ki azok a dolgok, amelyek fontosak egy kapcsolatban. Ha nem tudtok együtt élni, akkor nem fog működni – nyilatkozta akkor Esztergályos Patrik, a Dancing with the Stars augusztusi sajtótájékoztatóján pedig a nyíregyházi születésű Pap Dorci vallotta be: nem szeret a fővárosban élni.