Pap Dorci az exétől kapja az utasításokat az Exatlonban
2022-01-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az Exatlon Hungary All Star versenyében Pap Dorci egy igazán kellemetlen szituáció kellős közepén találta magát. Miközben a Kihívók versenyzője szerelmével, a Bajnokok csapatát csupán egy hétig erősítő Esztergályos Patrikkal érkezett meg a Dominikai Köztársaságba, mindkettejüknek a fiatal lány volt párja adta az utasításokat a futamok forgatása alatt.

 

A magyar–török származású Yilmaz Can ugyanis idén is a helyi stáb tagja, így például azt is végig kellett néznie, hogy volt barátnője összeomlik, miután Patrik elsőként esett ki a versenyből.

– A helyzet mindenképpen eléggé kellemetlen, hiszen úgy tudom, Dorci és Canszakítása meglehetősen viharosra sikerült, finoman szólva nem békében váltak el. Mivel Dorci és Patrik még nagyon a kapcsolatuk elején járnak, a dolog törékeny, így az sem tett jót, hogy a megérkezésük után – a játék szabályai szerint – már nem beszélhettek, hiszen két külön csapatban vannak. A forgatáson erre a készítők külön figyeltek, a rendező asszisztenseként pedig Cannak többek között az is a feladata, hogy ne engedje beszélni egymással a két csapat tagjait – tudta meg a Blikk egy stábtagtól, aki szerint a felvételek alatt Dorcinak többször kellett beszélnie volt párjával, mint amennyit a jelenlegi szerelméhez szólhatott.

Ráadásul az sem lehetett egyszerű, hogy Esztergályos Patrik kiesése után még csak el sem köszönhettek egymástól. Ám a Bajnokok csapatának volt tagja szerint elég erős a kapcsolata Pap Dorcival, hogy kibírják ezt a távolságot.

– Annyi mindent mondtam volna neki – sóhajtott Patrik. – Dorci azonban egy értelmes, érzékeny lány, aki helyén tudja kezelni ezt a helyzetet, és arra koncentrál, hogy meg akarja nyerni a játékot – bizakodott a párbajtőrvívó fiatalember, aki határozottan kijelentette, megvárja kedvesét.

– Én várom haza, de a jövőnket illetően nem lenne bölcs most hatalmas jövőképet festeni, de ahogy ez a kapcsolat elindult, én nagyon pozitív és bizakodó vagyok a jövőre nézve – mondta Patrik, akit a versenyzők közül a lányok egyik legnagyobb kedvence, így biztos rengeteg ajánlatot kap.

Forrás: Blikk