Panyik Anitáék már a nászutat tervezik
2022-01-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Panyik Anita már a nászútját tervezgeti survivorös szerelmével, Bíró Tamással. Különleges helyre szeretnének menni a természetbe.

Panyik Anita egy éve döntött úgy, hogy nyit a világ felé, akkor kezdett el rendszeresen túrázni. Az RTL Reggeli műsorában elmondta, korábban nem járt Magyarországon kirándulni, de 2020-ban, a pandémia indulásakor eldöntötte: minden hétvégét a természetben tölt majd.

„Olyan sikeres volt a tavalyi év, hogy szinte az egész országot sikerült végigkirándulni” – jegyezte meg mosolyogva, majd hozzátette: vőlegényével vadkempingezni is szoktak. Idén újabb túraútvonalak elé néz, s két komolyabb is szerepel a tervei között.


„Az egyik a nászutamon lesz, amikor – terveink szerint – megmásszuk a Kilimandzsárót. Illetve úgy néz ki, hogy két hét múlva is egy nagyobb útra megyünk Mexikóba, ott viszont – sajnos – nagy extrémitásokra nem lesz lehetőség, de azért kirándulunk majd” – mesélte az extrémsportoló. Úgy néz ki a nyár sem telik majd el túrázás nélkül: visszatérnek a Dolomitokba, ahol Tomi megkérte a kezét.

Az esküvő dátuma már ki van tűzve, s egyedire és különlegesre szeretnék szervezni azt a napot.

„A szertartás a természetben, fák között lesz, és szinte a természetben lesz a templomi esküvő: azt is meg tudtuk oldani egy nyitott kápolnában.”

 

Forrás: Blikk.hu