Palvin Barbi férje imádja a magyar esküvőket
2024-02-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Több mint fél éve annak, hogy a szülei birtokán Palvin Barbara szupermodell és Dylan Sprouse színész egy hagyományos magyar esküvőn hivatalosan is összekötötték az életüket. A nagy napról a magyar szépség a Vogue-nak már számos részletet elárult, ám híres férje eddig még nem számolt be az élményeiről. Most – Whoopi Goldberg színésznő The View (Nézet) című műsorának vendégeként – igazán meglepő kijelentést tett.

– A magyar esküvői hagyományok teljesen mások, sőt, ki merem jelentei, hogy a magyar esküvők sokkal szórakoztatóbbak, mint az amerikai esküvők, tele vannak mindenféle játékokkal és aktivitásokkal – kezdett bele Dylan Sprouse, aki egyébként az új, egy esküvőről szóló romantikus vígjátékát reklámozta a talk-show-ban, ahol azt is megosztotta a nézőkkel, mit kellett azért tennie, hogy a menyasszonyrablás után visszakaphassa a szerelmét.

– Na, ez tényleg nagyon vicces. Az egyik feladat például állítólag az, hogy a vőlegénynek át kell mászni egy, a keretéből kivett ajtón öltönyben, de ezt végül velem nem csináltatták meg, mert megtudták, hogy erre készültem – nevetett a színész, akinek végül azt kellett bebizonyítania, mennyire ismeri Palvin Barbara mozdulatait.

- Leültettek egy székre, mögöttem felsorakoztak a koszorúslányok és a feleségem, szembe velük ugyanannyi férfi barátunk. A lányok elkezdtek táncolni, a fiúknak utánozni kellett őket és a barátaim mozgása alapján ki kellett találnom, ki utánozza Barbarát – emlékezett Sprouse, akinek végig csillogott a szeme, amíg élete legszebb napjáról mesélt a show-ban, amelyben ismert női sztárok beszélik meg a világ dolgait és faggatják a férfi vendéget az életéről.