Gyuricza Dóra elárulta, hogyan telnek az estéik Rácz Jenővel
2024-02-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra pár nappal ezelőtt egy dögös fotózással ünnepelte meg a névnapját. A nem mindennapi képek szinte felrobbantották az internetet, most pedig arra voltak kíváncsiak a sztárpár követői, vajon hogyan szoktak esténként egymásra időt szánni.

A sztárséf A Konyhafőnök műsorában látta meg először élete szerelmét, aki az ő csapatában vett részt a versenyben. Jenő korábban a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában mesélt arról, hogy az adások végén mindig magához ölelte a versenyzőit, ezzel gratulált nekik, és már nagyon korán érezte, hogy Dórihoz bizony máshogy viszonyul, mint a többiekhez. Amikor a gyönyörű hölgy kiesett, Rácz Jenő el is hívta randizni, azóta pedig már össze is házasodtak, majd megszületett az első közös gyermekük, Kamilla, akinek neveléséből mindketten kiveszik a részüket. Bár a séf az ideje nagy részét az éttermében tölti, így is jut idejük arra, hogy együtt lehessenek.

Dóritól most az Instagram-oldalán egy kérdezz-felelek során érdeklődött egy rajongó arról, hogyan is telnek az estéik.

– A férjem általában akkor ér haza az étteremből, amikor Kamilla már alszik. Az pedig, hogy melyik Dorejj várja haza, abszolút zsákbamacska: a jókedvű 'jaj de hiányoztál, mesélj el mindent', a hullafáradt 'nézzünk meg egy filmet inkább', a 'beszéljük át az életet és nassoljunk' vagy az 'irány az ágy' énem. De mindig megvárom, bármilyen későn is jön – osztotta meg követőivel Rácz-Gyuricza Dóra, aki azt is elárulta, honnan jött a különleges beceneve.

„Tini koromban egy nagy baráti társaságban mindenkinek volt beceneve, ott neveztek el engem Dorejjnek. Rengeteg csoda szép emlékem tartozik ehhez a becenévhez, így megragadt” – tette hozzá.