Opitz Barbira rátalált a szerelem
2024-02-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A tavalyi év végén úgy tűnt, Opitz Barbi végleg pontot tett bántalmazó kapcsolatára, aminek köszönhetően az édesapjával való kapcsolata is rendeződni látszódott. Most Ámor nyila mégis újra eltalálta az énekesnő szívét, amit a hírek szerint nem is akárki rabolt el.

Opitz Barbara szerelmi életét a tavalyi évben szinte lehetetlen volt követni, hiszen Serleg Alberttel olyannyira viharos volt a kapcsolatuk, hogy számtalanszor szakítottak, majd újra összejöttek. Amolyan „se veled, se nélküled”-történet bontakozott ki kettejük között, amelyről korábban lapunk is részletesen beszámolt. Egyik pillanatban még a könnyeivel küszködve jelentette ki, hogy a szerelmük véget ért, ám később kiderült, hogy csak hirtelen felindulásból döntött így a fiatal énekesnő, miután csúnyán összevesztek.

A vihar elcsendesedésével újra boldogok voltak, de nem sokáig, ugyanis Barbara tavaly novemberben – bevallása szerint – végleg pontot tett a dolog végére. Az X-Faktor egykori győztese a közösségi oldalán akkor egy korlátozott ideig látható sztoriban részletezte döntését.

„Annyira szánalmas, amikor lezárom az exemmel a kapcsolatunkat, mert belefáradok a sok bántalmazásba, hűtlenségbe, kritizálásokba, megalázásokba, és képes még mindig az exeit isteníteni nekem, meg fenyegetni, hogy tönkretesz, meg kirak rólam dolgokat... Még mindig belém akar rúgni egy utolsót. Csak azt nem értem, ha ezt csinálta másfél évig (és mind a 30x kb. azért békültünk ki, mert nem hagyott, múltkor is egy órát könyörgött a lakásajtómnál). Tehát én azt nem értem, ha valakinek ennyire nem vagyok jó, mindenben rossznak tart, rendszeresen kijelenti, hogy nagyon csúnya vagyok, az exei nyomába se érek, meg lejárat, aztán, ha szóba állok mással, meg akar ölni – ezzel is fenyeget –, az ilyen ember mit akar?” – írta az énekesnő az Instagram-sztorijában, majd hozzátette: ő bizony semmit sem akar ilyen embertől, csak „békében elszakadni”.

Ez a másfél év, amit lenyeltem neki, lelki pusztulás

– tette hozzá az előadó.

Barbinak egyébként nem csak a lelke, hanem az édesapjával való kapcsolata is megsínylette azt, hogy Serleg Alberttel nem tudták lezárni viszonyukat, de az állítólagos végleges szakítást követően újra rendeződtek a dolgok a családjukon belül, így a karácsonyt is békésen tudták együtt tölteni. Ám a legfrissebb hírek szerint az énekesnő ajtaján újra kopogtatott a szerelem. Opitz Barbi mondta el egy eseményen, hogy ismét párkapcsolatban él, és bár szeretne nagyon óvatosan fogalmazni, reménykedik abban, hogy február 14., a szerelmesek napja is csodásan alakul majd számára.

Igen, van barátom, de egyelőre a magánéletemről nem szeretnék bővebben beszélni

– mondta az énekesnő a lap kérdésére.

„Annyit mondhatok, hogy számomra akkor igazán vonzó egy férfi, ha feltétel nélkül szeret, ha egyben a barátom is tud lenni. Az is fontos, hogy fogadjon el olyannak, amilyen vagyok és ne akarjon megváltoztatni. Ezek mellett olyan fontos szavakat tudnék még felsorolni, mint az empátia és az együttérzés” – tette hozzá.

Később Barbi egyik barátja azt is elárulta a lapnak, hogy az énekesnő megint az exe, Serleg Albert karjaiban talált rá a boldogságára.

„Barbi most nagyon boldog, és én is bízom benne, hogy ezúttal máshogy alakul az élete Alberttel. Annyit kértem tőle, hogy vigyázzon magára és saját magát helyezze az első helyre.

Nem tudom, hány felvonása lesz még ennek a szerelmi történetnek, nekem csak annyi a fontos, hogy Barbi jól érezze magát és ne sérüljön. Egyébként most kiegyensúlyozottnak és vidámnak tűnik, remélem, ez így is marad

- nyilatkozta a neve elhallgatását kérő ismerős.