Palvin Barbara boldogsága határtalan
2023-03-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A világhírű magyar modellt, Palvin Barbabát eljegyezte színész párja, Dylan Sprouse. A modell kezén egy óriási gyémántgyűrű bizonyítja, hogy elhatározták magukat a közös élet mellett.

A friss hírek szerint a szupermodell és ismert párja öt év után emelték magasabb szintre a kapcsolatukat az eljegyzéssel. Források szerint a páros boldogabb, mint valaha, és alig várják, hogy megkezdjék életük következő fejezetét.

Barbara rendkívül boldog, amióta a szerelme, Dylan feltette neki a nagy kérdést.

Mindig is nagyon szerelmesek voltak egymásba, egymás oldalán pedig boldogabbak voltak, mint valaha. Alig várják, hogy megkezdjék életük új, közös fejezetét.

Egyelőre senki nem erősítette meg az eljegyzésről szóló híreket, de nem lehet nem észrevenni a Barbi bal gyűrűsujján ékeskedő hatalmas gyémántgyűrűt.

A celebpár 2018 júniusában kezdett randevúzni egymással, miután egy évvel azelőtt egy partin találkoztak. Barbi sokáig váratta a világsztárt, hiszen miután Dylan felkereste őt az Instagram-oldalán, fél évig nem reagált rá semmit. Majd 2018-ban Barbi Kínába utazott, ahol Dylan forgatott, így sikerült leszervezniük az első randijukat. Barbara korábban azt nyilatkozta, már az első találkozáskor beleszeretett a fiúba.