Pachman Péter a szerelmet választotta
2017-01-14  /  Szerző:   /   Szerelem A híradósnak egyelőre még szoknia kell azt az új helyzetet, hogy vasárnapi ebéd közben nem kell felállnia az asztaltól azzal az indokkal, hogy dolgoznia kell.

– Mindenki megérti, de ugyanakkor senki nem érti meg, és mi tagadás, számomra is egyre nehezebb volt egy-egy meghitt pillanatnál otthagyni a szeretteimet – meséli a Mokka műsorvezetője a Bestnek.

Épp ezért hozta meg az egyáltalán nem könnyű döntést: kiszáll a Tényekből. Szerencsére munkaadója megértette az indokait, és elengedte.A műsorvezető először töltötte családi körben a szentestét, amit nagyon élvezett, de elmesélte, hogy nem volt könnyű az átállás, a „lazítás”. Amikor például szilveszterkor megtörtént a törökországi merénylet, már azon gondolkodott, honnan szerez be minden információt. Azután jött csak rá, ez már nem is az ő feladata.

– Sajnálom, hogy már nem híradózom? Inkább úgy fogalmaznék, hogy egyelőre még hiányzik – mondta a Best magazinnak ezzel kapcsolatban. – Évekkel ezelőtt a TV2-nél volt egy szabály, a hétvégi híradósnak nem engedélyezték, hogy adásnapokon elhagyja Budapestet. Most viszont addig élvezhetem a gyerekekkel a hétvégéket, ameddig csak akarom. És az estéim is felszabadultak, amit Anna lányom is érzékel. Lefekvés előtt ugyanis az édesanyja mellett már engem is szólongat, hogy adjak neki jó éjt puszit, amitől egy lányos apuka elolvad, igazi szerelem van köztünk. A születése előttig fiús apuka voltam, de boldog vagyok, hogy a kislányom és az előző házasságomból született Balázs imádják egymást és nagy szeretetben, harmóniában élnek.Forrás: Blikk