10 jel, amiből kiderülhet, ha megcsal
2017-01-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Gyanakszol, hogy a párod megcsal, de nem vagy benne biztos? Hogy könnyebben leleplezhesd a hűtlenségét, összegyűjtöttük azt a 10 leginkább árulkodó jelet, ami arra utal, hogy a párod megcsal.


  1. Túlórák - ha azt látod, hogy mostanában órákkal hamarabb megy el otthonról, vagy szokatlanul későn ér haza, ha túlórára hivatkozva az irodában tölti az estéket, és egyre gyakrabban csúsznak be hosszú hétvégés meetingek, érdemes nyitott szemmel járnod.


  2. Hazugságok - a titkos románcokat általában füllentések palástolják. Képtelen sztorikat ad elő, amikor felelősségre vonod? Furcsa indokkal lép le hétvégenként otthonról? Gyakran tűnik el órákra, csak mert elfelejtett cigit venni a boltban? Tényleg az anyukája küldött neki SMS-t éjszaka?


  3. Titkolózás - ha azt tapasztalod, hogy a pasid eddigi nyitottsága hirtelen titkolózásba és túlzott magány iránti vágyba csap át, érdemes óvatosnak lenned. Árulkodó jel lehet, ha nagy hirtelen megtiltja, hogy használd a mobilját, netezz a gépén, vagy, hogy beugorj érte munka után a melóhelyre.


  4. Barátok a semmiből - a csordaszellemre hivatkozva sokszor megy este sörözni a barátaival. Sokáig kimarad, próbál épkézláb sztorit mesélni arról, mit csináltak egész éjszaka, de ha rákérdezel, kikkel volt, csak legyint, hogy úgysem ismered őket.


  5. Szex - a férfiak szexuális élete egészen ellentmondásos fordulatot vehet a szerető felbukkanásával. Egyesek szexuális vágyát csak felkorbácsolja az új helyzet, így intenzívebben, gyakrabban kívánják a szexet, mint eddig. Mások elutasítóvá válnak, és rendszerint fáradtságra hivatkoznak, ha együttlétre kerülne sor.


  6. Öltözet - mindig is megvolt a maga stílusa, és nem nagyon engedte, hogy beleszólj. Ezzel szemben most új ruhákat vesz, szexi alsónadrágokat hord, munkába menet egyre több időt tölt a fürdőben, és már be is szerzett új, férfiaknak készült ránctalanító krémet.


  7. Különböző helyeken bukkan fel - az egyik barátnőd egy másik városban látta, amikor állítólag csapatépítő tréningen volt külföldön. Egy közös barátotok az meséli, látta azon a koncerten, ahova téged a túl sok túlórára hivatkozva nem vitt el. A tesód pedig egy kocsmában látta sörözni, de nem a haverokkal, hanem a legjobb barátnőddel.


  8. Megváltozik a viselkedése – azt veszed észre, hogy mindenbe beleköt és állandóan vitatkozik veled. A viták során egyre gyakrabban hangoztatja, hogy mi lenne, ha véget érne a kapcsolatotok. „Ha nem tudjuk megoldani a problémáinkat, akkor is barátomként foglak szeretni.” „Mit tennél, ha véget érne a szerelmünk?” - Ha túl gyakran hangoztat ilyen és ehhez hasonló mondatokat, vedd észre, hogy baj van.


  9. Kritizál - elkezd olyan dolgokat kritizálni rajtad, amelyek eleinte kifejezetten vonzották őt és egyre kevésbé veszi észre, ha csinosan felöltözöl. Bókjaival is kezd nagyon csínján bánni és elfelejti mondani neked, hogy „Szeretlek”.