Ötödször is apa lesz Mészáros Árpád Zsolt
2022-11-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Babát vár Mészáros Árpád Zsolt és kedvese, Kriszta. A szerelmesek valóságos csodaként élik meg a pici érkezését, hiszen nemrég az orvosok még azt mondták MÁZS menyasszonyának, hogy nem lehet gyermeke.

Úgy tűnik azonban, hogy a szerelmük legyőzte a diagnózist, így februárban érkezik a családba az újabb kisfiú, aki a Budapesti Operettszínház művészének már az ötödik gyermeke.

– Néha még mindig nehezen hisszük el ezt a boldogságot, főleg azok után, hogy Kriszta méhnyakrák-megelőző műtétje után nem biztatták őt az orvosok – árulta el MÁZS, akinek szerelme először el sem hitte, mi is történik.

– Nagyon szerettem volna gyermeket, a diagnózis miatt már az örökbefogadáson gondolkodtam. Ez tényleg egy csoda, nagyon boldog vagyok – lágyult el Kriszta hangja.

A pár ugyan nem titkolta a babavárás tényét, nagy dobra sem akarták verni, talán kicsit babonából, kicsit félelemből sem. Ám nem volt más választásuk.

– Az utóbbi hetekben elkezdett terjedni a pletyka, hogy válságban a kapcsolatunk, sőt az is, hogy nem vagyok hűséges. Mindez azért, mert Kriszta egy ideje nem jár velem fellépni. Mindenkit megnyugtatok, épp az ellenkezője az igaz, februárban megszületik az ötödik gyermekem – nevetett Mészáros Árpád Zsolt, aki azt is elárulta, ugyan már négy gyermek, egy 26, egy 12 és egy 7 éves fiú, valamint egy 16 éves lány édesapja, és mindenét a gyermekei jelentik, teljesen másképpen éli meg ezt a babavárást, mint a korábbiakat.

– Ötvenéves koromra jutottam el odáig, hogy minden percét ki tudom élvezni ennek az időszaknak. Imádom a gyerekeimet, megpróbálok minden időt velük tölteni, de korábban azért sokkal többet dolgoztam, mint most – vallotta be a színész, s hozzátette, nem csak az ő és menyasszonya életében valóságos csoda a kisfiuk érkezése.

– Ez a hír az egész családunkat még jobban összekovácsolta, csodálatos látni, ahogy Merse fiam például segít a babaszoba kialakításában, vagy ahogy a volt párjaim, a gyermekeim anyukái tanácsokkal és babaholmikkal látják el Krisztát – mesélte a színész, akik éppen Kriszta érintettsége miatt egyre fontosabbnak tartják a méhnyakrák okozójának tartott HPV vírus elleni küzdelmet, ezért is dolgoznak együtt a betegségre felhívó Mályvavirág Alapítvánnyal jó ideje.