Ismét válságba kerülhetett Dudás Mikiék kapcsolata
2022-11-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Dudás Miklós és menyasszonya, Szigligeti Ivett sosem titkolta, hogy kapcsolatuk során több mélypontjuk is volt, ám amióta szülők lettek, idilli családi életet élnek. A Blikk nemrég arról értesült, hogy ismét problémák lehetnek közöttük, és második gyermekük születése után néhány héttel újra válságba kerülhetett a kapcsolatuk.

A TV2-n induló Farm VIP harmadik szériájának versenyzője és több szépségversenyen az élmezőnyben végzett párja nyolc évvel ezelőtt jöttek össze. Sosem titkolták, hogy kapcsolatuk első évei tele voltak hullámvölgyekkel, többször szakítottak, majd újrakezdték. Ennek oka a korábbi kajakos Miki doppingbotránya és hűtlensége volt.

– Miki nem volt a hűség mintaképe, legutóbb évekkel ezelőtt lépett félre. A megcsalást szerintem megbocsátani nem lehet, de mivel szeretem őt és bizonyított, túllendültünk ezen. Adtam neki egy újabb esélyt – vallott akkor Ivett, aki hozzátette, ha újra megcsalná őt a sportoló, már nem bocsátana meg neki.

– Régen olyan voltam, mint a hal: bár volt fejem, a farkam irányított. Nem vagyok én rossz ember, de tény, néhányszor meggondolatlan voltam. Egyszer Ivett elköltözött tőlem, és amikor mentem békülni egy csokor virággal, az apukája fogadott. Tudtam, hogy hibáztam – tette hozzá a kajakos.

Ennek az időszaknak azonban vége. Amióta három évvel ezelőtt megszületett kislányuk, Nara, a sztárpár boldog és idilli családként éli a hétköznapjait, ahová a követőik is rendszeresen betekintést nyerhetnek. Az viszont többeknek feltűnt, hogy Miki és Ivett egy ideje nem tett fel közös fotókat, sőt a korábbi képeiket is letörölték közösségi oldalaikról, és Instagramon is kikövették egymást. A jelek szerint válságba kerülhetett a pár kapcsolata azok után, hogy októberben megszületett kisfiuk, Miló.

A Blikk kereste a pár tagjait, de Ivett többszöri megkeresésükre sem reagált. Miki igen, nem cáfolta a feltételezéseket, csupán annyit mondott, nem szeretne nyilatkozni a témában. A pár egyik közeli barátja azonban megszólalt a Blikknek.

– Elég viharos a kapcsolatuk – fogalmazott az ismerős. – Ivett nagyon diszkrét, de Mikinek olykor vannak olyan elejtett mondatai, amelyekből arra lehet következtetni, nincs minden rendben közöttük. Bízunk benne, hogy mint mindig, most is sikerül megoldaniuk a problémáikat.