Schobert Norbi csodás ajándékkal lepte meg az évfordulójukon feleségét
2022-11-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Több mint 20 év telt el a megismerkedésük óta, de a szerelmük azóta sem ingott meg, sőt, talán még erősebb is lett az idők során. Rubint Réka boldogan mesélt arról, hogyan költözött Schobert Norbihoz 21 éve, illetve hogy az hogyan kérte meg a kezét rövid idő elteltével. Férje egy romantikus gesztussal készült a nagy nap alkalmából.

Rubint Réka nem egyszer hangoztatta már, milyen szoros kötelék van közte és a férje, Schobert Norbi között. A szerelmük egy életre szól, ezt pedig azzal is igazolták, hogy 20 év után ismét összeházasodtak, így is megerősítve a fogadalmaikat. Bár az aerobikedző nem titkolja, hogy náluk is vannak hullámvölgyek, a végén mindig mindent meg tudnak beszélni.

A mindig pörgős édesanya hisz abban, hogy létezik örök szerelem, és hogy az övéké is ilyen. Fontosnak tartja, hogy ne hagyják kihűlni a lángot kettejük közt, hanem életben tartsák azt... ezért rendszeresen járnak randizni is. Rékát ezúttal a névnapja és az évfordulójuk alkalmából egy különleges ajándékkal lepte meg Norbi.

„Köszönöm szépen a rengeteg névnapi köszöntést. 21 szál rózsával lepett meg a Szerelmem ma este, és azért épp 21 szállal, mert 2001. november 11. óta vagyunk egy pár, vagyis 21 éve. 2001. október közepétől Norbi megállás nélkül udvarolt, egészen 2001. nov. 10-ig. A névnapomat akkor a barátaimmal töltöttem, de mivel egész éjjel Norbival SMS váltásban voltam, eldöntöttem, hogy ha 1 napig is, de megpróbálom Vele” – írta a fitneszlady.

"A névnapom utáni reggelen kimentem Szentendrére, és délután odaköltöztem Hozzá. 10 nap múlva elvitt Mexicoba, és az első este megkérte a kezem, vagyis megkérdezte: Elkísérem-e Őt egy életem át? A válaszom: igen volt. Szeressétek egymást! FOREVER"– írta ahhoz a képhez, amelyen egy rózsacsokorral a kezében látható. A fotó ide kattintva nézhető meg.