Oszvald Marika lánya 43 évesen lett anya
2024-06-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Oszvald Marika nemcsak a szakmájában, de a családi életben is nagyon energikus. A színésznő rengeteg időt tölt az unokájával, a kétéves Vincével, akinek a születését csodaként élte meg.

„A lányomnak 43 évesen adatott meg az anyaság. Már én is majdnem lemondtam róla, hogy megéljem azt a határtalan örömöt, amit egy unoka jelent. Vince születése előtt a lányom boldogsága volt az első, bíztam benne, hogy a Jóisten megadja nekünk ezt a csodát. Amikor Kriszti elújságolta telefonon, hogy anyuka lesz, pont fellépésem volt egy szabadtéri rendezvényen. Sírtam a boldogságtól, és annyira magamon kívülre kerültem, hogy még a falnak is nekimentem. Az első pillanattól fontos része vagyok Vince életének, olyannyira, hogy még a születésének is a szemtanúja voltam. Mese volt látni, ahogy a világra jött. Amíg lehet, szeretnék ott lenni az élete minden fontos pillanatában és minél több dolgot átadni neki” – árulta el a színésznő, aki a rengeteg munka mellett is igyekszik minél több időt szakítani az unokájára. Marika elmondta továbbá, hogy amiben csak tudja, támogatja a lányát.

„Fiatalon lelkileg és anyagilag is sok támogatást kaptam, amiért a mai napig hálás vagyok. Engem sem kényeztettek el, de bármerre sodort az utam, éreztem a biztonságot, amit a szüleim és a nagyszüleim teremtettek meg. Ugyanezt a védőhálót szeretném megadni én is. Ott segítek, ahol tudok, és azon dolgozom, hogy kivegyem a részem az unokám életének megalapozásából. Vince nagypapája Olaszországban vett egy nyaralót az unokánk nevére, amit majd kiadunk, így amikor felnő, lesz egy induló tőkéje. A családi összetartás nagyon fontos, a lányom is ugyanezt az elvet vallja, mindketten ezt szeretnénk továbbadni” – jelentette ki a boldog nagymama, aki a gödöllői nyaralóját is átalakította, hogy az unokája számára biztonságos környezet legyen: kiságyat, egy kis kádat és egy bilit is vásárolt a házba.