Őszintén vallott magánéletéről Jakupcsek Gabriella
2019-08-21  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Műsorvezető, anya és nagymama, cégvezető - számtalan szerepben láthatjuk az örökifjú Jakupcsek Gabriellát (56).

Jakupcsek Gabriella

Tavaly új életszakaszába lépett a műsorvezető, mikor a nevét viselő új közéleti magazinja elindult az ATV műsorán. A műsorvezető nagyon élvezi azt a szabadságot és kreativitást, mely a műsor elkészítésével jár, melynek meg is van az a eredménye, hiszen a műsor remek nézettséget produkál.

"Magam sem számítottam arra, hogy ilyen jó nézettséget produkál majd a műsorom a fiatalok körében. Azt hiszem, jómagam is a Jakupcsek Pluszra értem és érkeztem meg, hisz ebben minden eddigi tudásom, tapasztalatom benne van - legyen az pozitív vagy negatív. Ez egy korszerű közérzeti műsor" - Mesélte Jakupcsek a Borsnak.

A műsorvezető a köztévétől való távozását követően már-már lemondott a televíziózásról, mikor az ATV felkereste. Úgy érezte, nem a műsorok alkalmazkodnak a műsorvezetőkhöz, hanem a műsorvezetőknek kell azokhoz - ezért is nagyon boldog, hogy jelenlegi műsorában a Jakupcsek Pluszban teljesen szabad kezet kapott. Igaz azt továbbra is vállalja, hogy ma már több lábon él hiszen jelenleg is van egy sikeres kommunikációs cége.

Jakupcsek Gabriella

"Ma már nem hivatás, hanem csupán egy projekt a tévézés, ami ideig óráig, ha szerencsések vagyunk akár évekig is tud működni, de ennyi. Korábban jogosan hittem minden kollégám, hogy a képernyőről fog nyugdíjba menni, de ez az idő már elmúlt. Hamar rájöttem én is, amikor sorra rúgták ki a harmincas kollégáimat. Akkor kicsit én is újraterveztem."

Habár a mikrofonnál főleg egyedül láthattuk, a magánéletbe körbeveszi családja és immár a nagymama szerepét is élvezheti fiának köszönhetően.

"Nagyon élvezem a nagymamaszerepet főleg úgy, hogy kiskamasz lányom is van. Igyekszem minél több időt tölteni az unokámmal. Heti egy napot mindig kiharcolok, mert nem birok betelni vele. Emma a kislányom is rajon érte, kishúgaként tekint rá. Az utóbbi időben ugyanis sokat mondogatta nekem, hogy szeretne egy kistestvért, de hát nem lehet mindent a végtelenségig csinálni, Én már így is 19-re húztam lapot" - utalva arra, hogy 2009-ben 45 évesen született meg Emma lánya.

Jakupcsek Gabriella

Forrás: Blikk