Geszti Péter emiatt veszekedett a feleségével
2019-08-21  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Nőuralomban éli a mindennapjait Geszti Péter (55), ám a reklámszakember-rapper-producer imádja, hogy csak hölgyek veszik körül: felesége, Edit és kislányai, Lenke (8) és Sára (10).

Geszti Peter

Geszti a NőComment felvételén elárulta, olykor lelkiismeret-furdalással fekszik le, mert a sok munka miatt kevesebb időt tölt a szeretteivel, mint szeretné, ráadásul ez több konfliktust is okozott közte és a felesége között.

– Sokszor elveszünk a munkában, sokszor haza is visszük azt – ismerte el Geszti Péter, aki meglehetősen elfoglalt. Mindig is sűrű életet élt, ám a családalapítás után eltartott egy ideig, mire minden a helyére került. – Edit remekül szervezi az életet, és két nagyszerű ember segít menedzselni a hétköznapokat. Az egyikükre rá merjük bízni a gyerekeket, a másikuk segít fenntartani az otthon rendjét és tisztaságát. Sokszor próbáltam, de a túlvállalások miatt nem voltam otthon eleget, annyit, amennyit a feleségem szeretett volna. Ebből adódtak konfliktusok, aztán ez mostanra elpuhult, és beállt egy, ha nem is igazán jó rend, de élhető és szerethető élet, ami elfogadható lett mindenki számára.

Geszti Peter

Forrás: Blikk