Őszintén beszélt az anyaságról Caramel felesége
2019-09-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Őszintén beszélt az anyaságról Caramel felesége, Szilvi: az énekes kedvese fiatalon hozta világra első gyermekét, ám mint kiderült, ezt egyáltalán nem bánta meg.

Caramel

Fiatalon lett édesanya Caramel felesége, de mindig is erre vágyott. Az énekes kedvese, Szilágyi Szilvi az Instagram-oldalán fejtette ki gondolatait ezzel kapcsolatosan, hiszen sokan kíváncsiak arra, hogy vajon megbánta-e, hogy kislányát, Szofit mindössze 19 évesen hozta a világra.

"Sokan kérdezitek, eddig nem válaszoltam rá... »Megbántam-e, hogy fiatalon lettem anyuka...?« 19 évesen szültem Szofit, ennyi idősen hozott világra engem is anyukám, a nagymamám pedig még fiatalabb korában szülte anyukámat. Mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni és soha semmiért nem cserélném ezt el. Mindenkit más tesz boldoggá és aki engem ismer, az tudja, hogy a legbénább partyarc vagyok. Sose szerettem bulizni, amolyan magamnak való otthon ülős típus vagyok. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy úgy érzem, az anyaság a nekem szentelt út és boldoggá tesz, végtelenül boldoggá! Isten nem szeretne mást, csak azt, hogy boldogok legyünk! Ez ilyen egyszerű!"- írta Caramel felesége, Szilvi friss bejegyzésében, amit a 24.hu vett észre.

Caramel

Forrás: Blikk