Orosz Barbara különleges ajándékkal készül férjének
2024-05-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A 44 éves tévés még mindig távházasságban él francia szerelmével, de már készülnek arra, hogy Magyarországon végre együtt tölthetik az idejüket.

A Mokka műsorvezetője egy évvel ezelőtt teljes titokban fogadott örök hűséget a kedvesének, a francia Flornak, akihez tavaly júliusban másodszor, majd harmadszor is hozzáment. A tévés a mesébe illő párizsi ceremónia után a Festetics-kastély parkjában is kimondta a boldogító igent, a boldogságuk pedig továbbra is töretlen. A házaspár azóta már vásárolt a Balatonon egy álomotthont, amelynek a felújítása most is zajlik. Mivel férje a világ egyik távoli pontján kezdte meg nemrégiben a hároméves kiküldetését, Orosz Barbara felügyeli a munkálatokat, de közben állandó forródróton vannak, és mindenről közösen döntenek.

– A fürdőszobánk hangulatához a Givernyben található Monet-ház fürdője adta az ihletet. Egy beszélgetésünkkor említette meg, emlékszem-e rá, amikor az eljegyzésünk után oda utaztunk. Neki nagyon tetszene, ha felidéznénk a hangulatát. Bár a fürdőszoba látványtervét már elkészíttettem, most mégis úgy döntöttem, a kedvéért felkutatom az ott látott dús tapéta mását, készíttetek apró márványmozaikot a padlóra, fali panelt, így megkapjuk azt a franciás bájt, ami elbűvölte – mesélte a.

A műsorvezető és férje márciusban ünnepelték az első házassági évfordulójukat, amiről Barbara egy korábban nem látott esküvői képpel emlékezett meg. A távkapcsolatban lévő pár azonban még mindig tartogat egymás számára meglepetéseket.

Szeretném, ha júliusban, amikor Flor először belép majd a fürdőszobába, elálljon a szava... Ez lesz az én házassági évfordulós ajándékom

– mondta Barbara.