Óriási összeget szedhet össze egy-egy beszéddel Harry és Meghan
2020-07-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hallgatni arany..., de beszédeket tartani még jobban megéri, legalábbis Harry hercegnek (35) és Meghan Markle-nek (38). A brit királyi családból kilépő és Amerikába költöző házaspár szerződést kötött a New York-i székhelyű Harry Walker Ügynökséghez, amely garantálja, hogy közvetítésével a különböző rendezvényeken tartott felszólalásaikkal alkalmanként 1 millió dollárt (315 millió forintot) keresnek!

 

A cég többek között korábbi amerikai elnökök, first ladyk és a tévés csillag Oprah Winfrey (66) beszédeit köti le egy-egy rangos eseményen, méghozzá busás összegekért. Eddig az USA egykori első embere, Barack Obama (58) és felesége, Michelle (56) kasszírozta a csúcsgázsit: ők 2017-ben 400 ezer dollárért (124 millió forintért) tartottak előadást. Őket követte a „rangsorban” a korábbi elnök, Bill Clinton (73) és neje, Hillary (72), akik 2014-ben 200 ezer dollárt (80 millió forintot) kaptak élménybeszámolójukért.

 

Most úgy tűnik, feljebb kúsztak az árak, Harry és Meghan tiszteletdíját egymillió dollárra taksálják. Ezért az összegért a faji és nemek közti egyenlőségről, a környezetvédelemről és a mentális egészség fontosságáról beszélnek. Utóbbi lényeges kérdés Harry herceg számára, aki többször is beszélt a nyilvánosság előtt arról, hogyan próbált megbirkózni édesanyja, Diana hercegnő tragikus halálával. Mindezek mellett természetesen a királyi családbeli életükről is mesélniük kell – ám ennek részleteit még nem dolgozták ki pontosan.

– A tervek szerint a házaspár együtt és külön-külön is tart majd előadásokat. Nem csak egyszeri alkalomról lesz szó, ebben biztos vagyok. Jelenleg ők a legérdekesebb és legmegosztóbb házaspár a világon, akikre szinte mindenki kíváncsi. Nem lepődnék meg, ha Amerika-szerte turnéznának – mondta egy USA-beli médiaszakértő a Page Six című portálnak.


Harry és Meghan áprilisban jelentették be, hogy Archewell néven nonprofit szervezetet hoznak létre az Egyesült Államokban, amely magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot. Emellett pénzes médiafelkéréseik is vannak. Meghan a közelmúltban a Disney természetvédelmi dokumentumfilmjéhez adta hangját, Harry herceg pedig Oprah Winfrey-vel készít kisfilmet a mentális egészségről.

Forrás: Blikk