Ördög Nóra gyereknevelési szabályai
2017-02-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Hamarosan a TV2 új műsorában ismét látható lesz Ördög Nóra, ahol ismert sztárok gyerekei fogják feladni a leckét a műsorvezetőnek, de tapasztalt anyaként már tudja kezelni az ilyen helyzeteket, őt már azt sem hatja meg, ha hisztiznek a gyerekei.

Ördög Nóra kislánya Mici májusban lesz négyéves, míg fia, Vencel még csak bölcsödébe jár. Ők még nagyon másként látják a világot és ebből kerekednek néha fárasztó vagy kellemetlen szituációk. A népszerű műsorvezető a Best magazinnak beszélt az anyaság nehézségeiről.Ördög Nóra bevezetett bizonyos szabályokat gyerekeivel szemben, azonban nagy őrjöngés tud kitörni belőlük, ha valami nem úgy történik, ahogy szeretnék.

-  A hisztinek nálam nincs foganatja. Azért viszont állandó lelkiismeret furdalásom van, hogy nem lehetek mindig velük - mondta Nóri és hozzátette, hogy időbeosztása miatt azért szerencsés anyának gondolja magát.

Legújabb, "Vigyázat, gyerekkel vagyok!" című műsorában kicsikkel foglalkoznak, így nem kell késő estig a forgatásokon lennie, azonban így is minden szünetben azon kattog, mi lehet a gyerekeivel.Forrás: Blikk