Ördög Nóra és férje embert próbáló időszakon mentek keresztül
2017-11-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Az Ázsia expressz című valóságshowban Ördög Nóra párjával és gyerekeivel együtt vágott neki a kazladnak, de egy ponton úgy tűnt, hogy hamar véget is ér az út.

Ördög Nóra a Story Magazinnak mesélt arról, hogy párja, Nánási Pál, majdnem visszafordult a gyerekeikkel, miután nem pont úgy alakultak a dolgok, mint azt eredetileg elképzelték.- Emlékszem előfordult, hogy amikor napok óta nem is találkoztunk rendesen, majd megérkeztünk egy poros, világvégi városba, Pali elkenődött. Ekkor, másfél hét után merült fel először, hogy talán jobb lenne, ha hazamenne a kicsikkel - mondta Nóra a lapnak.Nánásit zavarta, hogy alig találkoztak Nórával, valamint hiába készült arra, hogy végig fotózza az utat, ez sem pont úgy sült el, mint azt várta.

- Bár szerencsére felülkerekedtünk ezen, ott kezdtük felfogni, hogy valójában mire is vállalkoztunk - emlékezett vissza a műsorvezető, aki nem tagadja, hogy embert próbáló feladatnak voltak kitéve a forgatás alatt, ahol bővelkedtek a feszültebbnél feszültebb pillanatokban.Forrás: Blikk